Crușoveanu: „E un joc greu, contra unei echipe ce vrea să promoveze”

Mihai Andries 27 Nov. 2013, 23:42 Campionat
Crușoveanu:**

FC Olt Slatina întâlnește, în runda actuală, în deplasare, Gloria Bistrița, echipă ce a retrogradat din Liga I, al cărei obiectiv este revenirea în primul eșalon. Misiunea slătinenilor în a obține puncte nu va fi deloc ușoară, însă, speră să revină cu puncte. Fundașul central Cosmin Crușoveanu se așteaptă la un meci disputat.

„E un joc greu, ca toate celelalte, contra unei echipe ce vrea să promoveze, va fi dificil, dar nu imposibil. Vremea ne dă puțin peste cap pregătirea, nu văd cum s-ar putea juca pe zăpadă, împiedică tactica, calitatea fotbalului, efortul va fi mai mare, iar reușitele mai mici. Asta îi dezavantajează și pe ei și pe noi, e anormal să joci în astfel de condiții, vedem ce va fi”, a declarat fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu.

„Avem șanse la play-off, mai sunt multe etape de jucat”

Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, consideră că echipa are în continuare șanse la play-off.

„Avem șanse la play-off, sunt multe etape de jucat. Nu știu dacă e echitabilă remiza cu Mioveni, ținând cont că am jucat în zece, am dat gol, plus greșelile de arbitraj care au fost, eu cred că meritam să câștigăm”, a mai spus fundașul echipei slătinene, Cosmin Crușoveanu.

FC Olt Slatina se află se află la două puncte de locurile de play-ff. În tur, ardelenii s-au impus pe Stadionul „1 Mai”, scor 2-1, iar misiunea slătinenilor în a obține puncte din această deplasare este foarte grea.

 

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 27 Nov. 2013, 23:42 Campionat
Pe aceeași temă