Precup, Ene și Anghelina au revenit la antrenamente

17 Jul. 2012, 15:07 Bursa transferurilor
Precup, Ene și Anghelina** au revenit la antrenamente

Jucători ce au lipsit săptămâna trecută de la sedințele de pregătire conduse de Dan Oprescu, Precup, Ene și Anghelina au revenit la antrenamente. Portarul George Savu nu s-a prezentat la baza Metalurgistul, urmând să fie sancționat, potrivit spuselor antrenorului, conform regulamentului.

Doriți în continuare la echipa ce va reprezenta județul în eșalonul secund, în viitoarea ediție de campionat, o parte dintre jucătorii ce au activat la Alro în sezonul precedent, nu au participat, săptămâna trecută, la sedințele de pregătire. În timp ce Anghelina nu s-a prezentat la amicalul susținut cu CS Apă Craiova, Precup Și Ene au lipsit inclusiv de la antrenamentele desfășurate în săptămâna reunirii. Luni, cei trei jucători, aflați sub contract, s-au prezentat la antrenamente, sub comanda principalului Dan Oprescu. Goalkeeper-ul George Savu a absentat.

„Au intrat în program normal”

Antrenorul Dan Oprescu a declarat că cei trei jucători, Anghelina, Precup și Ene se pregătesc alături de ceilalți componenți ai echipei.

„Nu se pregătesc separat, au intrat în program normal, au înțeles că este spre binele lor să se prezinte la antrenamente, dacă nu, suportau consecințele. Savu nu s-a prezentat, am avut o discuție cu el, riscă să fie suspendat. Nu va pleca nimeni fără acordul meu. Mai suntem în discuții cu câțiva jucători, trebuie să mai vină un atacant, până la plecarea în cantonament lotul va fi definitivat”, a declarat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

FC Olt Slatina va pleca, miercuri, în stagiul pregătirii centralizate în stațiunea montană Poiana Brașov.

Sursa: Gazeta Nouă

17 Jul. 2012, 15:07 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă