FOTO! FC Olt va evolua în alb și roșu

Marius ANGHEL 06 Sep. 2013, 14:03 Seria 2

Căpitanii de echipă ai slătinenilor de la FC Olt, Alin Gligor, Raul Marincău, Cosmin Crușoveanu alături de goalkeeperii Răducu Mogoșanu, Alex Bugiu și Iulian Prisăceanu au prezentat echipamentul de joc pentru noul sezon.

Slătinenii, îmbrăcați de firma Macron, vor evolua în alb sau roșu. Echipamentul uni este unul sobru, pe partea din față fiind trecută stema clubului, iar pe spate, pe lângă număr mai este inscripționat FC OLT.  Goalkeeperii vor evolua în galben, negru sau albastru.

Evenimentul de prezentare a noului echipament de joc a avut loc, joi, la City Hotel.

Oprescu: „Toată lumea așteaptă să înceapă meciurile oficiale”

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, are mare încredere în lotul pe care-l are la dispoziție.

Tehnicianul echipei slătinene a declarat că jucătorii au răspuns foarte bine în perioada premergătoare competiției, iar la ora jocului cu CSM Râmnicu Vâlcea este convins că toată lumea va da totul pe teren pentru un debut cu dreptul. „Așa cum au spus și jucătorii, după o pauză atât de mare, cred că toată lumea așteaptă să înceapă meciurile oficiale, să jucăm pe puncte. Băieții s-au pregătit bine în toată perioada asta, aștept ca la acest meci să ne comportăm extraordinar, ținând cont că în această vară au venit mulți jucători experimentați. Cred că și oamenii din Slatina și nu numai, din județ, au observat acest lucru. Sunt convins că sunt interesați să vadă echipa la lucru. Seria noastră, mai mult ca niciodată, este echilibrată. Campionatul, anul acesta, va fi mai spectaculos ca niciodată, chiar și prin prisma faptului că s-a schimbat sistemul competițional, se joacă play-off, play-out. Cred că din acest punct de vedere, fiind și mai multe meciuri disputate, campionatul va fi mult mai interesant. Așa cum au spus și băieții, noi ne dorim la finalul campionatului să ne clasăm în primele șase, pentru a prinde play-off-ul”, a declarat Oprescu, vizavi de campionatul ce stă să înceapă.

Jucătorii speră să debuteze cu dreptul

 Cu gândul la victorie. Jucătorii grupării FC Olt Slatina își doresc cu ardoare să obțină punctele puse în joc în confruntarea cu CSM Râmnicu Vâlcea. Slătinenii speră ca suporterii să fie aproape de echipă la meciul de debut.

Căpitanul echipei FC Olt Slatina, arădeanul Alin Gligor, se așteaptă la un meci dificil, însă, este încrezător că echipa poate tranșa partida în favoarea sa. „Ne așteaptă un meci greu, orice început de campionat este foarte dificil cu orice echipă am juca, mai ales că este o serie cu echipe imprevizibile, poți câștiga și poți pierde cu oricine. Sperăm într-o victorie, într-un început bun de campionat. Ținta noastră primordială este play-off-ul. Avem un grup foarte unit, colegi buni, vedem pe teren ce avem de spus. Normal, mă responsabilizează banderola, este o onoare să fii căpitan de echipă, dar important este să câștigăm”, a declarat fundașul central Alin Gligor.

Marincău: „Ne dorim ca suporterii să fie alături de noi”

Fotbalist cu experiență la nivelul eșaloanelor superioare, Raul Marincău crede că publicul poate fi al doisprezecelea jucător. Fundașul central mizează pe aportul publicului. „Primul meci întotdeauna este dificil, după o perioadă atât de lungă de lipsă de competiție, cu multe antrenamente, meciuri amicale, începe campionatul și există o presiune specială vizavi de prima etapă. Având în vedere că jucăm acasă, având în vedere că ne dorim foarte mult victoria, sperăm ca la sfârșitul partidei noi să fim cei care ne bucurăm și să-i mulțumit pe toți cei care sunt alături de echipă, care ne susțin și fac ca lucuruile să meargă bine spre un fotbal profesionist, spre a forma o echipă competitivă și spre a ne atinge obiectivul. Ne dorim din tot sufletul victoria, în sensul acesta să fiți convinși că vom da totul pe teren pentru a o obține. Pentru noi, jucătorii, contează foarte mult atunci când joci cu tribunele pline. Este, poate, cea mai mare motivație. Ne dorim ca din prima etapă să fie alături de noi, iar dacă stadionul nu va fi plin, sperăm ca prin rezultatele pe care le obținem să-i aducem la stadion în număr cât mai mare, așa încânt să ne ușurăm sarcina. Cel puțin acasă, dacă nu reușim să-i aducem și în deplasare”, a precizat Marincău, căpitan de rezervă.

Crușoveanu: „Sperăm să nu mai ratăm victoria”

Căpitan de rezervă, component vechi al lotului, Cosmin Crușoveanu speră într-o victorie. „Într-adevăr, în retur am făcut egal, atât s-a putut la momentul acela, sperăm ca acum să nu mai ratăm victoria. Au venit jucători noi, i-am ajutat cum am știut mai bine să se integreze, cred că s-au integrat bine toți. Sunt jucători de valoare, care cu siguranță ne vor ajuta. Sper să o demonstrăm de acum, din prima etapă”, a conchis Crușoveanu.

Ivan: „ Am încredere în echipă, am încredere în staff-ul tehnic”

FC Olt Slatina va lupta pentru a intra în play-off. Președintele celor de la FC Olt Slatina, Ionuț Ivan, a declarat că are mare încredere în atingerea obiectivului.

Oficialul clubului consideră că echipa are potențial, transferurile perfectate în această vară aducând plusul de valoare și experiență dorit. „Sunt foarte mulțumit de campania de achiziții. Mă bucur că am reușit să aducem în echipa noastră jucători profesioniști, cu experiență vastă, acumulată chiar și în Liga I. Împreună sperăm să avem rezultate bune. Ne dorim să ajungem în play-off, iar prin jocul nostru să aducem oamenii aproape de acest fenomen sportiv. Sunt sigur că vor fi prezenți în număr mare la meciurile noastre, sunt sigur că rezultatele vor veni. Am încredere în echipă, am încredere în staff-ul tehnic”, a declarat Ivan, în cadrul conferinței susținute înaintea debutului stagiunii 2013-2014.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 06 Sep. 2013, 14:03 Seria 2
Pe aceeași temă