Bilanț și o nouă despărțire la Șoimii Pâncota. Piroș: „Sper ca jucătorii să înțeleagă tot ce am discutat”

Bilanț și o nouă despărțire la Șoimii Pâncota.** Piroș:

Singura divizionară secundă a Aradului a tras astăzi o linie peste tot ce s-a întâmplat în prima parte a sezonului. Președintele Pavel Piroș și-a convocat echipa la Bussiness Cafe și i-a avut alături pe „vicele” Ghiță Bontea, Monel Pîncotan și Doru Drăuceanu, ultimii doi reprezentanți ai conducerii orașului din Podgorie. „Cum am mai spus, nu m-a mulțumit ce s-a întâmplat în tur și în etapele scurse din retur, consider că locul 9 nu e meritat. Am reamintit-o în prezența întregului lot la ședință”, a punctat Piroș.

A plecat Crușoveanu

Fundașul central de 33 de ani, titular în prima parte a sezonului, și-a manifestat dorința să înceteze aici colaborarea și a primit acceptul. „Îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru noi! Au apărut niște probleme pe care nu pot să le divulg și îi respect decizia”, a dezvăluit conducătorul alb-negrilor, adăugând că lista despărțirilor nu e încheiată: „Până la sfârșitul anului, încă două sau trei contracte vor înceta, fie de comun acord, fie la cerere. Unii nu au confirmat, au fost duși cu trâmbițe și chiuituri, bazându-mă pe experiența lor. Îmi pare foarte rău, probabil m-a fost destul de atent nici eu nici profesorul Cuedan și acum tragem ponoasele”.

Față de efectivul care a început campionatul, lista despărțirilor îi mai include pe Staicu, Monac și Ugocianu.

„Cine rămâne trebuie să depună efort”

Cu mențiunea că pe lista de achiziții a Șoimilor figurează un fundaș central, un mijlocaș de creație și un atacant, Piroș transmite că are așteptări mai mari de la 2015: „Nu e ușor în liga a doua, noi facem eforturi extraordinare să fim la zi cu absolut totul, dar unii jucători s-au obișnuit doar să ia salariile. Nu întreg lotul, nu ar fi adevărat să spun așa. Cine rămâne să știe că trebuie să depună efort substanțial să ne îndeplinim obiectivul. Am mare încredere în în echipă și în individualități și cred că așa cum am mai demonstrat că ne putem da drumul după un început mai timid, așa vom face și în 2015. Sper să înțeleagă tot ce am discutat astăzi, eu zic că ședința și-a atins scopul”.

Cuedan are girul conducerii

Pavel Piroș a clarificat și situația băncii tehnice. „Profesorul Cuedan are în continuare credit din partea conducerii clubului. Rămâne la cârma echipei, vom vedea cum stăm după primele meciuri din retur. Nici n-a fost în discuție altceva, am auzit și eu tot felul de zvonuri, primul ar trebui să știu eu, așa știu că eu iau deciziile cu privire la schimbarea antrenorilor. În 2015 voi fi mult mai calm cu privire la unele decizii, nu voi mai apleca urechea la toți cei care vorbesc de Pîncota, sunt foarte mulți, nu pot să-i înțeleg, dar e problema lor. Am auzit și că nu mai sunt bani, dar astăzi s-au dat salariile, așa că nu știu ce trebuie să mai fac…”

Odată cu salariile, președintele Pîncotei le-a oferit jucătorilor câte un cadou de Crăciun, mâine urmând să facă același lucru pentru băieții de la juniori republicani, ai lui Leo Pința, iar vineri „Moșul” va trece și pe la puștii lui Ovidiu Dragalina și Ovidiu Morar, de la grupele mai mici.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă