Crușoveanu: „Nicio echipă nu ne-a fost net superioară”

Marius ANGHEL 09 Dec. 2013, 13:37 Seria 2
Crușoveanu:**

Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, este încrezător în obținerea unui loc de play-off la finalul sezonului regulat. Fotbalistul din centrul liniei defensive consideră seria extrem de echilibrată, fiind de părere că lupta pentru o poziție în primele șase se va da până în ultima etapă.

Titular în marea majoritate a meciurilor din această primă parte a sezonului, fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, speră ca în meciurile din primăvară să se obțină punctele necesare pentru un loc de play-off. Jucătorul defensiv consideră seria echilibrată, fiind de părere că singura echipă, care are un lot peste nivelul eșalonului secund este CS U Craiova.

„Niciodată nu o să fim mulțumiți, întotdeauna e loc de mai bine, sperăm ca în meciurile care au mai rămas să avem liniștea necesară, care să ne aducă clasarea în primele șase. Puncte s-au pierdut peste tot, nu ne-a fost nicio echipă net superioară, cred că singurul meci mai slab pe care l-am făcut a fost cel cu CS U Craiova, când trebuia să câștigăm pentru că am jucat în superioritate. Cred că CS U Craiova este marea favorită la promovare, ne dăm seama că e o echipă cu foarte mulți bani, care a adus jucători de valoare, dar uneori contează omogenitatea, grupul, nu neapărat valoarea individuală”, a declarat Crușoveanu.

„Cred că puteam mai mult, dar la anul sper să fie mai bine”

Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina s-a confruntat în ultima perioadă cu ceva probleme de sănătate, însă, chiar și așa, a fost integralist în zece meciuri, iar în celelalte a evoluat în toate, bifând 1.035 de minute. Crușoveanu are un gol marcat în meciul cu Minerul Motru.

„Cred că puteam mai mult, în plan personal, dar a fost un sezon bunicel. Sper ca la anul să fie și mai bine, și nu neapărat pentru mine, ci în primul rând pentru echipă, să ne atingem obiectivul propus”, a mai spus fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu.

Fotbalistul de 29 de ani, Cosmin Crușoveanu, este unul dintre componenții cu state vechi, fiind de altfel cel de-al doilea căpitan al echipei.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 09 Dec. 2013, 13:37 Seria 2
Pe aceeași temă