Crușoveanu încă n-a trecut peste egalul cu ACS Poli: „Am avut meciul în mână de la bun început”

Marius ANGHEL 16 Apr. 2013, 13:02 Seria 2
Crușoveanu încă n-a trecut peste egalul cu ACS Poli:**

Căpitanul celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, consideră nedrept rezultatul de egalitate înregistrat cu ACS Poli Timișoara (1-1). Fundașul central crede că, după aspectul jocului, victoria ar fi fost meritată, cele mai mari ocazii aparținându-le.

Slătinenii au pierdut două puncte mari în meciul susținut cu ACS Poli Timișoara, la capătul unui joc care părea să le aducă prima victorie. În minutele de prelungire, oaspeții au beneficiat de o lovitură liberă de pe linia de 16 metri, însă nu a fost suficient. Arbitrul a arătat punctul cu var pentru un presupus fault al lui Marin, iar goalkeeper-ul Bugiu, care a mai apărat un penalty, nu și-a mai putut salva încă o dată echipa. Căpitanul celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, a catalogat rezultatul nedrept.

„Pentru mine e foarte dureros, să pierzi puncte la ultima fază, nu pot să mă pronunț, a fost, n-a fost penalty, e mai puțin important, dar în minutul 93, ultima secundă de joc să dai, iar după aceea să pui mingea la centru, să fluieri, e foarte dureros. Cred că am avut meciul în mână de la bun început, eu așa am simțit în teren, poate mă credeți nebun, dar l-am văzut câștigat, știam de potențialul băieților, că eram cu toții foarte motivați, ne-a motivat și antrenorul, conducerea, absolut toată lumea, păcat, am avut foarte multe ocazii, am fost peste ei, nu știu dacă Poli a avut două șuturi pe spațiul porții, ceea ce pentru o echipă care trage la promovare în Liga I e dureros. Noi, de bine, de rău, am avut acea bară, ocazia mare a lui Marin, plus câteva șuturi bunicele, zic eu, într-adevăr au ratat un penalty, meciul putea să se întoarcă, dar acesta este fotbalul, e frumos să ajungi de la agonie la extaz și invers, e foarte frumos. Dacă vă uitați la ultimele meciuri, am făcut trei jocuri foarte bune, din punctul meu de vedere nu știu dacă cineva ne poate spune că nu am încercat să jucăm fotbal”, a declarat purtătorul banderolei de căpitan, Cosmin Crușoveanu, jucător ce a făcut un nou meci aproape fără greșeală.

FC Olt Slatina întâlnește, sâmbătă, în deplasare, echipa CS Mioveni. Cele două echipe s-au întâlnit, în pauza competițională, într-un amical încheiat cu o remiză albă. În tur, partida de pe stadionul „1 Mai” s-a terminat nedecis, scor 1-1.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 16 Apr. 2013, 13:02 Seria 2
Pe aceeași temă