Crușoveanu: „Este un tur dezamăgitor, e un loc nemeritat”

Marius ANGHEL 04 Dec. 2012, 16:16 Seria 2
Crușoveanu:** „Este un tur dezamăgitor, e un loc nemeritat

 Titular în majoritatea partidelor din acest tur de sezon, fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, este dezamăgit de parcursul slab. Jucătorul defensiv spune că echipa are potențial, însă lipsa rezultatelor a dus la un blocaj psihic.

Fundașul central al grupării FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, spune că nu se aștepta la rezultatele slabe înregistrate în această primă parte a actualei ediții de campionat. Gruparea slătineană a acumulat doar 11 puncte, situându-se la o lungime distanță de lanterna seriei, FC Maramureș.

„Pentru mine este un tur dezamăgitor, poate am avut un blocaj psihic din cauza lipsei de rezultate. E un loc nemeritat, am mai spus, se putea mult mai mult, dar acum tot ceea ce putem să facem este să ne gândim la retur. Echipa are potențial,  e nevoie de mai multă încredere, determinare pentru a salva acest sezon. Eu cred că putem termina în primele cinci, șase echipe, diferența nu este mare”, a declarat fundașul celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu.

„Personal, am avut meciuri bune, iar altele mai puțin reușite”

Crușoveanu a evoluat în centrul defensivei slătinene alături de sârbul Bozidar Cosic. Fundașul central spune că este mulțumit în mare parte de evoluțiile sale, însă se putea mai bine. FC Olt Slatina se află printre primele cinci echipe cu cele mai puține goluri încasate.

„Întotdeauna este loc de mai bine, au fost meciuri în care cred că am avut evoluții bune, dar și altele mai puțin reușite. Mi-am dorit la fiecare meci să dau totul pentru a nu primi gol. Meciul cu Târgu Mureș a fost greu, terenul a fost prost, plouase de trei zile, nu se putea pasa, speram cel puțin la un egal, dar ei au arătat mai multă determinare în joc, iar în cele din urmă au câștigat”, a mai spus Crușoveanu.

Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, se numără printre jucătorii cu cele mai multe minute bifate, având aproape 1.000.

Doar trei jucători suspendați pe parcursul turului

 În lotul grupării FC Olt Slatina nu au fost probleme mari de efectiv din cauza suspendărilor în turul de sezon recent încheiat. În cele 12 meciuri, trei jucători s-au ales cu sancțiuni din partea arbitrilor în urma abaterilor din teren.

Atacantul Cătălin Crăciun a ratat două etape după cartonașul roșu încasat în meciul cu Luceafărul Oradea, când a lovit cu cotul un adversar. De asemenea, o pedeapsă de două etape a primit mijlocașul David Andrei, în meciul cu Unirea Alba Iulia, pentru o intrare dură. Cel de-al treilea jucător care a fost suspendat este fotbalistul de bandă dreapta, Alin Vigariu, însă pentru cumul de cartonașse, ratând din acest motiv etapa a IX-a.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 04 Dec. 2012, 16:16 Seria 2
Pe aceeași temă