Crușoveanu: „Este un meci de șase puncte”

Marius ANGHEL 20 Mar. 2013, 12:49 Seria 2
Crușoveanu:** „Este un meci de șase puncte

FC Olt Slatina va debuta în stagiunea de primăvară din postura de ultima clasată, după ce în primele două etape nu a avut meciuri oficiale programate. Slătinenii încep lupta pentru acumularea de puncte în deplasarea de la FC Maramureș.

Gruparea FC Olt Slatina are două meciuri mai puțin disputate față de majoritatea competitoarelor. Prin urmare, primul meci din retur va fi abordat de pe ultima poziție. Slătinenii întâlnesc, în deplasare, o altă formație situată în subsolul clasamentului, dar care în runda precedentă a produs surpriza prin remiza albă înregistrată pe terenul liderului seriei, Corona Brașov. Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, cataloghează meciul cu băimărenii ca fiind unul de 6 puncte.

„Este un meci de șase puncte, ambele echipe suntem în subsolul clasamentului, dar la fel de importante sunt și celelalte partide. Sperăm să luăm cele trei puncte cu FC Maramureș, să ne facem misiunea mai ușoară. Este oarecum surprinzător rezultatul lor de la Brașov, probabil Corona a tratat meciul cu superficialitate, dar nici Baia Mare nu este o echipă slabă, cred că toate sunt apropiate, nu este o echipă care să domine clar campionatul, orice joc este deschis oricărui rezultat”, a declarat jucătorul defensiv al celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu.

„Îmi doresc să joc”

Titular în prima parte a stagiunii, fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, s-a confruntat cu ceva probleme medicale în ultima perioadă. Jucătorul defensiv nu a evoluat în ultimele amicale ale iernii, pentru a nu risca să se accidenteze.

„Mă pregătesc la antrenamente, deocamdată nu am jucat în meciuri, dar îmi doresc foarte mult. Sper să trec peste aceste probleme medicale, să joc cât mai repede”, a spus fundașul central Cosmin Crușoveanu, care a resimțit dureri de spate în ultima perioadă.

Cuplul de fundași centrali utilizat de antrenorul Dan Oprescu în meciurile amicale a fost Cosic-Șerban. În lotul divizionarei secunde pe acest post se mai află Chircan, dar și Paul Irimescu, care a început din această săptămână pregătirea alături de echipă, după accidentarea din amicalul cu FC Argeș.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 20 Mar. 2013, 12:49 Seria 2
Pe aceeași temă