Crușoveanu: „Au fost amicale utile în care am îmbunătățit relațiile de joc”

Marius ANGHEL 18 Feb. 2014, 14:09 Pregătiri, amicale
Crușoveanu:**

Fundașul central al grupării FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, spune că perioada pregătirii, în care echipa a susținut o serie de meciuri amicale a fost una foarte benefică. Jucătorul din centrul defensivei este încrezător într-un parcurs bun, care să le permită accederea în play-off.

Slătinenii nu au pierdut niciun meci de pregătire din cele cinci disputate până în acest moment, în ultimele partide impunându-se la scor. Fundașul central Comsin Crușoveanu spune că jocul echipei se apropie de așteptări.

„Au fost amicale utile în care am îmbunătățit relațiile de joc, sunt mulțumit că nu am pierdut niciun joc, dar ne pare rău că am primit două goluri. Mai avem două săptămâni până la începerea campionatului, iar atunci eu cred că vom fi puși la punct din toate punctele de vedere. Ne-am antrenat și am făcut jocuri pe terenuri bune, am putut lucra foarte bine tehnico-tactic, iar asta s-a simțit în jocul nostru”, declarat fundașul central.

„Craiova are echipă bună, chiar dacă sunt anumite probleme”

Fundașul central al grupării FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, se așteaptă la un meci disputat cu FC Universitatea Craiova. „Craiova are echipă bună, chiar dacă sunt anumite probleme la ei. Va fi un meci dificil, dar sper să-l tratăm în favoarea noastră. Cred că pentru orice echipă reprezintă un avantaj faptul că joacă acasă. Vom avea publicul în spate, cred că toată lumea își dorește să învingem Craiova, să ne mărim șansele la play-off”, a mai spus Crușoveanu.

Meciul cu FC Universitatea Craiova este programat pe data de 1 martie, atunci când se vor relua partidele rămase de disputat din cadrul sezonului regulat. FC Olt Slatina se află imediat sub linia play-off-ului, cu 18 puncte acumulate în cele 14 etape scurse din actualul sezon.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 18 Feb. 2014, 14:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă