Crușoveanu: „Cred că avem puterea să ne impunem și în deplasare”

Marius ANGHEL 01 May. 2013, 11:33 Seria 2
Crușoveanu:**

Căpitanul de echipă al celor de la ALRO Slatina, Cosmin Crușoveanu, este convins că meciul cu gruparea brașoveană va fi foarte greu. Slătinenii pornesc cu șansa a doua, însă speră să răstoarne calculele hârtiei.

Situată tot pe ultimul loc, ALRO speră să obțină un rezultat bun în meciul din deplasare cu Corona Brașov, formație ce se află în cursa pentru promovarea în Liga I. Fundașul central al echipei slătinene, Cosmin Croșoveanu, este de părere că misiunea de a reveni cu puncte nu este imposibilă, însă se așteaptă la un joc aprig.
 
„Este un meci greu, la fel ca toate celelalte, sper să venim acasă cu toate cele trei puncte, ar fi prima victorie a returului. În principal trebuie să-ți câștigi meciurile de acasă, dar eu cred că avem puterea să ne impunem și în deplasare. Am vizionat meciuri cu ei, ca înaintea fiecărei partide, sperăm să găsim cele mai bune soluții pentru a învinge. Nicio echipă din serie nu este de neînvins, așa cum am mai spus, diferența de valoare nu este atât de mare, rămâne de văzut ce vom putea realiza la ora jocului. Celelate rezultate au fost favorabile, dar trebuie să profităm și noi, ca să putem urca în clasament”
, a declarat căpitanul echipei slătinene.

Jucătorul din centrul apărării echipei slătinene a avut evoluții bune în ultimele jocuri. Crușoveanu a format cuplul de fundași centrali alături de Ioan Șerban.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 01 May. 2013, 11:33 Seria 2
Pe aceeași temă