Croații au plecat, vin italienii la FC Brașov? Echipa lui Neculaie își întărește staff-ul administrativ

Marius ANGHEL 14 Jun. 2015, 11:26 Seria 2
Croații au plecat, vin italienii la FC Brașov?** Echipa lui Neculaie își întărește staff-ul administrativ

Rămas fără jucători după retrogradarea în Liga 2 și aflat în insolvență, clubul FC Brașov caută în această perioadă cea mai bună variantă pentru a-și continua activitatea. Ioan Neculaie, patronul echipei, e foarte activ în ultima vreme în încercarea de a găsi parteneri care să se implice financiar. Pe lângă autoritățile locale, se dorește atragerea la club și a omului de afaceri Vasile Dochița. Acestuia i s-a propus funcția de președinte, însă deocamdată amână să dea un răspuns.

Conducerea clubului transilvănean a acceptat să-i dea drumul antrenorului Adrian Szabo, care va ajunge să coordoneze activitatea de la Centrul Național de Excelență de la Târgu Mureș, în locul său urmând a fi numiți Cosmin Bodea (principal) și Flavius Moldovan (secund).

Mai mult, mytex.ro anunță că echipa administrativă se va mări de săptămâna viitoare, când la Brașov va ajunge Gianluca Arnuzzo, care va ocupa funcția de director sportiv.

Fost angajat al unei firme de impresariat și marketing sportiv din Italia, Arnuzzo va veni la Brașov săptămâna viitoare și în perioada următoare va aduce și jucători.

Astfel, după experiența Vjekoslav Lokica și a coloniei croate, la FC Brașov ar putea urma o invazie de italieni.

Marius ANGHEL 14 Jun. 2015, 11:26 Seria 2
Pe aceeași temă