Criză în atacul arădean înaintea meciului cu Luceafărul

03 Nov. 2011, 19:19 Seria 2
Criză în atacul arădean** înaintea meciului cu Luceafărul

Dacă în sezoanele precedente, UTA nu a avut probleme în atac, Batin, Țucudean sau Voiculeț făcându-și mereu datoria, în actualul tur de campionat atacanții „Bătrânei Doamne” n-au marcat de prea multe ori. Desigur, așteptări sunt, mai ales de la Octavian Drăghici care a început bine sezonul, dar care încet și-a pierdut din constanță și se află într-o formă mai puțin bună.

„Având în vedere că nu ne creăm ocazii și atacanții nu marchează, putem spune că e puțin criză în atac. Drăghici, chiar dacă a ratat ocazii bune în etapele anterioare, e un jucător valoros. Sperăm să iasă din acest blocaj psihic începând cu meciul de sâmbătă și să și marcheze” a declarat Dan Stupar, antrenorul secund al arădenilor.

Dintre toți atacanții alb-roșilor, Drăghici e singurul care a marcat în acest sezon. Pe lângă el, UTA îi mai are în lot pe Drăgan, Capătă și Miron.

Dacă nu marchează atacanții, surpriza vine din partea mijlocașului Florin Purece, acesta reușind să înscriee în fiecare meci de trei etape încoace. „Mă bucur mult pentru el. Este un jucător bun, a reușit să marcheze cu dreptul, cu stângul și cu capul. Sa îi dea Dumnezeu să marcheze din nou.” l-a lăudat Gligor pe coechipierul său.

5 goluri a marcat Drăghici până în prezent pentru UTA

Articol scris de Sergiu Daniel

03 Nov. 2011, 19:19 Seria 2
Pe aceeași temă