Cristian Țârlea și-a câștigat postul de titular

11 Mar. 2009, 18:13 Seria 2
Cristian Țârlea și-a câștigat postul de titular

Fără Nicolau și Bota, ambii suspendați, CS Universitatea Vasile Goldiș va încerca să dea lovitura sâmbătă la Câmpia Turzii. Costel Bogoșel spune că va alcătui o echipă ofensivă în runda cu numărul trei din Liga a II-a. Cum Cristian Luca și Cristian Țârlea au marcat în meciul cu Mureșul Deva, este foarte probabil ca aceștia să alcătuiască cuplul de atac al grupării din Aradul Nou.

 

„Cine marchează are șanse mari să fie titular în următoarea etapă. Eu am nevoie de atacanți care marchează”, spunea înaintea campionatului Costel Bogoșel.

 

Altfel, Mechel Câmpia Turzii, grupare care ocupă ultimul loc din clasament, a început cu stângul returul, dar și cu un mare scandal în prima etapă, când finanțatorul Irimieș a intrat în cabina arbitrilor și le-a aplicat o corecție fizică. Cu toate că s-au pierdut ambele partide din retur, antrenorul Ioan Tătăran spune că e mulțumit de jocul echipei, una în care se regăsesc mulți tineri.


„Majoritatea sunt la al doilea lor meci în liga secundă. Important este ca ei să joace cât mai mult. Personal eu sunt mulțumit de prestația lor”, a declarat antrenorul de la Mechel Câmpia Turzii.

 

Acesta a utilizat în ultima partidă de campionat, cea de la Salonta, pierdută cu 2-0, următoarea formulă de echipă: Szolomaier – Perțe, Ghenți (Yartey), Mitrea, Siecoban, Berchișan – Luca, Grigoșucuță, Chioran (Balmoș) – Sancira, Fertea (Feher).

 

11 Mar. 2009, 18:13 Seria 2
Pe aceeași temă