Crețu și Coman pleacă în cantonament cu Rapid

18 Jun. 2012, 14:22 Seria 2
Crețu și Coman** pleacă în cantonament cu Rapid

Doi jucători care au evoluat în sezonul 2011-2012 la Alro Slatina vor pleca luni în cantonament centralizat cu Rapid București, în Austria.

În vara anului trecut, atacantul Andrei Crețu a semnat o înțelegere pe un an cu gruparea Alro Slatina, venind sub formă de împrumut de la Rapid București. Jucătorul de 24 de ani a evoluat puțin pentru gruparea slătineană în retur, dar a fost eficient, reușind să marcheze șapte goluri pentru Alro în meciurile oficiale din acest an și încă două în tur.

Deși oficialii de la Alro i-au propus prelungirea contractului, Andrei Crețu a fost prezent săptămâna trecută la reunirea lotului Rapid București, jucătorul urmând să plece cu gruparea din Giulești în cantonament centralizat în Austria.

„Eu sunt sub contract cu Rapid București, iar luni voi pleca în cantonament în Austria. Lotul nu este încă definitivat, totul se va stabili după cel de al doilea cantonament, care va fi făcut în Scoția. În Austria vom sta de luni până miercurea viitoare. Nu știu dacă voi rămâne la Rapid. Îmi doresc să mi se dea șansa să joc în Liga I. Este altceva, aici am crescut. Cei de la Alro mi-au propus prelungirea, dar nu am mai vorbit cu ei de la încheierea sezonului. Nu pot da detalii despre condițiile prelungirii contractului”, a spus Andrei Crețu.

Coman: „Am fost nedreptățit”

Mijlocașul la închidere Alex Coman s-a despărțit în această vară de Alro Slatina, acesta revenind la Rapid București, unde se pregătește sub comanda antrenorului Ioan Ovidiu Sabău. Jucătorul de 20 de ani va pleca și el în cantonament cu Rapid București.

„Am fost la reunirea lotului Rapid București și voi pleca în cantonament. Eu nu mai am nicio treabă cu Alro Slatina, mi-am încheiat toate socotelile. Aș fi vrut să mi se acorde mai multă încredere și să mi se dea șansa să joc la Alro. Am fost nedreptățit. Mi-aș dori să rămân la Rapid, să joc, ar fi un pas înainte pentru mine. Totul depinde de mine, cum mă pregătesc și de decizia staff-ului. O să vedem ce decid antrenorii după stagiile de pregătire centralizată”, a spus Coman.

Sursa: Gazeta Nouă

18 Jun. 2012, 14:22 Seria 2
Pe aceeași temă