Crețu, în dizgrație? „Vârful” va începe returul pe bancă

09 Mar. 2012, 18:50 Seria 2
Crețu, în dizgrație?**

A marcat în primele amicale ale anului, dar nu a fost utilizat în jocurile premergătoare returului de campionat. Atacantul Andrei Crețu nu este văzut în prezent ca o soluție pentru antrenorul Daniel Mogoșanu. „Principalul” aluminiștilor spune totuși ca în această primăvară se va baza pe fiecare jucător din lot.

Deși a înscris de trei ori în amicalele disputate în cantonamentul din Antalya, Crețu pare să fi intrat în dizgrația băncii tehnice a celor de la Alro. Atitudinea sa nu este una conformă cu cerințele antrenorilor, iar acest lucru a făcut ca jucătorul să nu mai fie introdus în teren.

„Principalul” Mogoșanu afirmă însă că în meciurile oficiale fiecare fotbalist al grupării slătinene poate reprezenta o variantă pentru echipă. „Voi conta pe orice jucător, poate fi vorba de formă, poate apărea de la un joc la altul. Lucrurile se pot schimba, se pot derula cu rapiditate în timpul campionatului”

Mogoșanu nu a dorit să discute despre situația în care se află Andrei Crețu la Alro. „Nu fac un caz, în general nu vorbesc în public de jucători. Deciziile pe care le iau sunt legate de mine, de comunicarea pe care o am cu jucătorii”

Sosit de la Rapid București, Crețu a început ca titular actuala ediție de campionat. În stagiunea de toamnă, atacantul de 23 de ani a reușit să înscrie două goluri.

Sursa: Olt TV

09 Mar. 2012, 18:50 Seria 2
Pe aceeași temă