„Cred că putem termina în primele cinci locuri”

26 Jul. 2012, 15:43 Seria 2

Fundașul central al grupării FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, este de părere că echipa va avea un parcurs bun în noul sezon. Fotbalistul sosit în iarnă spune că s-a creat un lot bun din punct de vedere valoric, care poate emite pretenții la o clasare în primele cinci locuri.

Jucătorii grupării FC Olt Slatina sunt încrezători în parcursul echipei în noul sezon. Chiar dacă la momentul actual, omogenitatea în cadrul noii divizionare secunde lipsește, fundașul central Cosmin Crușoveanu consideră că este timp suficient pentru perfectarea relațiilor de joc. Jucătorul defensiv spune că în stagiul pregătirii centralizate s-au creat anumite trasee, care vor fi îmbunătățite în meciurile amicale programate până la startul actualei ediții.

„Anumite relații de joc, în urma antrenamentelor tehnico-tactice, au început să se contureze, iar în meciurile de pregătire cu siguranță lotul se va omogeniza. Valoarea lotului a crescut, cu muncă și șansă putem termina în primele cinci locuri fără nicio problemă”, a declarat fundașul central Cosmin Crușoveanu.

„Pregătirea decurge bine”

Jucătorii grupării FC Olt Slatina mai au doar câteva zile de tras tare în cantonamentul de la Poiana Brașov, vineri, echipa pregătită de Dan Oprescu revenind în localitate. Fundașul central Cosmin Crușoveanu spune că pregătirea a decurs bine.

„S-a acumulat o oarecare oboseală, este normal, dar totul a decurs bine, sperăm ca până în ultima zi lucrurile să stea la fel. Jucătorii nou-veniți au fost primiți foarte bine, eu cred că în mare măsură s-au acomodat, noi îi ajutăm să se integreze cât mai repede”, a mai spus jucătorul grupării FC Olt Slatina.

Cosmin Crușoveanu a ajuns la echipa pregătită de Dan Oprescu în urmă cu o jumătate de an, însă fundașul central s-a impus repede în formula de start.

Sursa:Gazeta Nouă

26 Jul. 2012, 15:43 Seria 2
Pe aceeași temă