Craioveanu îi somează pe jucătorii lui Balint: „Să-și dea toți sufletul pe teren, să muște din adversari, să fie toți olteni adevărați”

Marius ANGHEL 08 May. 2014, 19:00 Seria 2
Craioveanu îi somează pe jucătorii lui Balint:**

Directorul de imagine al Universității Craiova, Gică Craioveanu, nu s-a simțit deloc confortabil când fostul internațional brazilian, Gilberto Silva, nu a avut ce să remarce la meciul de pe „Ion Oblemenco”. „Gicanu” a înlesnit dialogul cu fostul închizător al lui Arsenal Londra.

Diplomat, Silva a spus că a venit la Craiova fiindcă este prieten cu preparatorul fizic olandez Laurens Ebben și că au fost anumiți jucători care i-au atras atenția, nominalizându-l pe Varga. Craioveanu nu i-a cruțat pe jucători și nici pe fostul său coleg de emisiune TV, Gabi Balint, spunând că alb-albaștrii au jucat doar un sfert de oră la nivelul așteptat și că antrenorul trebuie să se impună și să schimbe ceva pentru a se realiza obiectivul.

„A fost un joc-cheie, care venea după o înfrângere usturătoare la Târgu Mureș și toată lumea se aștepta la altceva. Eu cred că echipa a făcut 15 minute foarte bune în repriza a doua, în rest a fost un meci echilibrat, poate cu un plus pentru ei. Mi s-a părut o echipă mai motivată, care a știut să joace acest meci și a profitat de presiunea care era asupra jucătorilor noștri. Nu este compromis obiectivul, mai sunt multe meciuri de jucat. Mă așteptam la mai mult, voiam altă atitudine. Nu sunt de acord cu ce spune lumea, că arbitrul a influențat rezultatul. Publicul poate să spună ce vrea, e liber, dar Gabi Balint trebuie să se impună, să schimbe ceva să reacționeze echipa”, a spus Craioveanu.

Jucătorii au fost luați în colimator și de galerie, care le-a reproșat lipsa de dăruire, faptul că nu se implică în joc pe măsura salariilor și a pretențiilor suporterilor. Dacian Varga a fost ținta principală a fanilor, „decarul” ieșind de pe teren plângând după reproșurile primite.

„Să fie toți olteni, de la belgianul Vandelannoite la bistrițeanul Ganea!”

La pauza meciului, Craioveanu a imortalizat cu telefonul fotografiile de pe pereții oficialei, cu diverse generații de legendă ale Craiovei, oprindu-se minute bune, nostalgic, în fața celor care înfățișau echipa campioană din 1991 și cea câștigătoare a Cupei României, din 1993, din care și fostul golgheter al Științei a făcut parte.

Craioveanu a renunțat la revenirea în Spania, programată pentru acest week-end, dorindu-și să rămână alături de echipă pentru meciul de la Vâlcea, care va fi foarte important în lupta pentru promovare. Craioveanu le-a adresat și un mesaj jucătorilor, încercând să-i mobilizeze înainte de jocul de sâmbătă, postând pe site-ul oficial al clubului: „Leilor, sâmbătă aveam bilet de avion să mă întorc în Spania, pentru că trebuia să comentez un meci. Mi-am amânat însă și avionul și serviciul din Spania, ca să fiu lângă echipă, pentru că este un moment greu și avem nevoie de tot spiritul oltenesc de care dispunem. Să arătăm cine suntem la Vâlcea! Băieții trebuie să se trezească și să înțeleagă că sunt datori față de public, în primul rând. Cu Reșița au fost 6.000 de oameni la meci și au plecat dezamăgiți. La Vâlcea vreau să-și dea sufletul toți pe teren, să muște din adversari, să fie toți olteni adevărați, de la belgianul Vandelannoite la bistrițeanul Ganea! Au cele mai bune condiții din liga secundă, niște investitori extraordinari care fac totul pentru echipă, este momentul să dea și ei ceva înapoi. La Vâlcea nu mai depinde nici de Gabi Balint, nici de Ghiță Geolgău, nici de Andrici, nici de Craioveanu, ci doar de ei. Fotbaliștii adevărați își demonstrează valoarea în momentele dificile. Arătați-ne că sunteți fotbaliști adevărați!”

Articol scris de Cosmin Staicu

Foto: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 08 May. 2014, 19:00 Seria 2
Pe aceeași temă