Crăciun, suspendat două etape după lovitura de cot!

Marius ANGHEL 06 Nov. 2012, 14:41 Seria 2
Crăciun,** suspendat două etape după lovitura de cot!

Atacantul celor de la FC Olt Slatina, Cătălin Crăciun, nu va evolua nici în meciul susținut vineri, pe teren propriu, cu Luceafărul Oradea. Imprudența din partida cu liderul, Corona Brașov, când a lovit cu cotul un adversar, s-a soldat cu două etape de suspendare.

„Vârful” sub 21 de ani al celor de la FC Olt Slatina, Cătălin Crăciun, nu se va regăsi pe teren nici în partida cu Luceafărul Oradea. Acesta mai are de ispățit o etapă de suspendare, după cartonașul roșu încasat în meciul cu brașovenii.

„Regret că nu pot ajuta echipa în momentele acestea. Nu am vrut să-l lovesc, am sărit la cap, iar el s-a lovit de cotul meu, așa a fost să fie. Este o perioadă grea, sperăm să o scoatem la capăt”, a declarat jucătorul grupării pregătite de Corneliu Papură.

„Orice meci, pentru noi, este capital”

Situată în subsolul clasamentului, FC Olt Slatina are nevoie de puncte pentru a părăsi zona retrogradării. După eșecurile suferite, meciul cu gruparea orădeană este extrem de important, orice alt rezultat în afara celor trei puncte dezavantajând. Atacantul celor de la FC Olt Slatina, Cătălin Crăciun, crede că situația dificilă este generată și de schimbările survenite la nivelul băncii tehnice.

„Orice meci, pentru noi, este capital. Este un meci important pentru moral, sperăm să ne mobilizăm cu toții, să câștigăm. Nu cred că se pune problema să ne luptăm la retrogradare, avem un lot valoros, întâmplarea a făcut să se schimbe antrenorul, s-a venit cu o altă mentalitate de joc, noi eram obișnuiți să jucăm altceva, este destul de greu și pentru noi. Avem și multe probleme de lot, Săndulescu, Velcovici, care contau”, a declarat Cătălin Crăciun.

FC Olt Slatina ocupă penultima poziție în clasamentul seriei. Un eventual eșec cu Luceafărul Oradea ar complica mai mult situația slătinenilor, care nu au mai reușit să câștige de la meciul cu FC Maramureș.

Sursa: Gazeta Nouă

Marius ANGHEL 06 Nov. 2012, 14:41 Seria 2
Pe aceeași temă