Cozma : „Alin Simota ar trebui să-mi dea banii!”

02 Oct. 2008, 13:20 Seria 2

Miron Cozma, un personaj controversat în Valea Jiului, iubit de unii, hulit de alții, spune că nu va uita niciodată echipa Jiul, în ciuda faptului că și-a petrecut mulți ani după gratii. Imediat după ieșirea din închisoare, Cozma afirma că va cere Procuraturii să investigheze modul în care s-au vândut jucători pe carne la Jiul Petroșani.

« Am spus că voi cere Procuraturii să investigheze acest caz, dar din păcate eu am interdicție în Valea Jiului și pentru a avea acces la dosare eu trebuie să vin în Vale, lucru pe care nu îl pot face în momentul de față. Am fost de râsul lumii când jucătorii ca Radu Ion au fost vânduți pe carne. A scris toată presa internațională ».

Fostul lider al « minerilor » a lansat acuze grave la adresa actualului patron de la Jiul și spune că lumea din Vale nu l-a uitat. „Mă bucur că lumea nu m-a uitat și le mulțumesc. Mă doare când mă gândesc că marele Lobonț a fost portarul meu, dar Liță Dumitru îmi spunea că e o panaramă de fotbalist la fel spunea și de Sergiu Radu.

Și uite că nu a avut dreptate. Eu am simțit că Lobonț va fii un portar mare. Mulți fotbaliști tineri au ajuns mari și Jiul nu a beneficiat de nimic. Alții și-au permis să fure banii investiți de mine. 100.000 de dolari am dat pe Matincă în anul 1995 și zic că l-au dat pe nimic.

Cine crede că au putut fi dați pe nimic. Roșoagă, Movilă, i-au dat pe degeaba, nu cred. Au îndrăznit să vândă fotbaliștii în care eu am investit banii minerilor. Sunt la curent cu ceea ce se întâmplă la Jiul, dar acum m alte preocupări. Dacă voi putea și voi avea posibilitatea voi duce Jiul acolo unde îi este locul”,a spus Cozma.

În replică, patronul Alin Simota a afirmat că „Este o glumă ceea ce spune dl. Cozma. E treaba lui ce spune. Să-și vadă de problemele lui. Eu nu sunt investitor la Jiul. Eu dau bani, îi împrumut, îi sponsorizez, îi sprijin financiar. Nu am cunoștință de ceea spune Miron Cozma”.

Loredana JUGLEA

 

02 Oct. 2008, 13:20 Seria 2
Pe aceeași temă