Costel Bogoșel aproape de demitere!

27 Apr. 2009, 14:36 Seria 2
Costel Bogoșel** aproape de demitere!

Înaintea meciului dintre CS Universitatea Vasile Goldiș și Unirea Alba Iulia, antrenorul gazdelor avertiza că echipa vizitatoare este una pragmatică și că marchează din puținele ocazii avute în timpul meciului. Din nefericire pentru Bogoșel, așa s-a întâmplat și sâmbătă în Aradul Nou, când Unirea s-a impus cu 3-1.

 

„Am făcut un meci tactic defensiv foarte bun. Știam că întâlnim o echipă puternică cu câțiva jucători de valoare. Am obținut o victorie importantă în economia campionatului, victorie muncită, chinuită, obținută cu suferință. Important este că am obținut trei puncte. Nu am fost spectaculoși, am fost pragmatici. Am reușit să dăm gol din fazele care le-am creat. Am întâlnit o echipă puternică, care pierde greu puncte acasă, nea pus foarte multe probleme, cu atât mai mult victoria noastră este mai importantă. Aici au pierdut contracandidatele noastre la promovare. Eu sunt bucuros și cred că abia acum începe lupta pentru promovare. Sper să fim noi cei care promovăm dar mai avem mult de muncit, după felul în care evoluăm. Încă nu arătăm ca o echipă matură, stăpână pe situație. Felicit gazdele și le doresc succes și nu cred că această echipă va retrograda”, a declarat la finalul partidei Adrian Falub, antrenor care se află la al doilea succes de când a fost instalat pe banca tehnică.

 

Antrenorul Unirii mai spune că mai e mult de muncit ca echipa să arate ca una de Liga I. „Încă nu avem maturitatea necesară să gestionăm o situație favorabilă”, afirmă Falub, care, cu victoria din Aradul Nou, s-a împăcat cu galeria.

 

„Fiecare spectator are dreptul la opinie. Eu respect opinia galeriei, la fel de mult cum îl respect pe fostul antrenor. Am venit să muncesc, să fac performanță, nu să mă cert cu cineva. Vreau doar să promovez cu Unirea Alba Iulia în prima divizie. În rest nu am cu nimeni nimic. Doar atât vreau să le transmit. Nu e important cine stă pe banca tehnică, cine joacă în teren, important e ca echipa să promoveze”, a comentat Falub.

 

Antrenorul grupării din Aradul Nou a fost extrem de supărat la finalul meciului cu Unirea Alba Iulia și avea toate motivele să fie așa.

 

„Sunt foarte supărat pe jucătorii mei pentru că din nou am început foarte slab meciului. Am făcut greșeli copilărești. Părerea mea este că toate cele trei goluri primite au fost cadouri din partea noastră. Le-am spus jucătorilor mei să nu pierdem mingea în terenul nostru că e pericol. Păcat de jocul bun, chiar foarte bun din a doua repriză, am avut două trei ocazii imense. Nu-mi imaginez cum se poate rata din astfel de ocazii”, a declarat Bogoșel.

 

Tehnicianul de la CS Universitatea recunoște că situația echipei în clasament s-a complicat foarte mult, în urma cele trei înfrângeri consecutive.

 

„Am ajuns într-o situație foarte grea. Nu știu dacă mai grea ca la începutul returului. Ne așteaptă meciuri foarte grele. Dacă nu vom mai face puncte vom avea mari probleme. Nu avem nici o șansă să ne salvăm dacă mai ratăm cu așa seninătate. În repriza a doua am fost mult peste adversarul nostru și consider că măcar un rezultat de egalitate meritam”, este concluzia la care a ajuns Bogoșel.

 

Dacă acesta spune că nu se așteaptă la nici o măsură din partea conducerii clubului, în urma celor trei înfrângeri, Geta Onu este de altă părere și amenință că va umbla la buzunarele fotbaliștilor. Mai mult, președintele executiv și-a dat și cu părerea despre faptul că, în opinia acestuia, în apărare și la mijloc ar trebui schimbat ceva. Cert este că pentru Bogoșel vor urma zile și săptămâni grele, căci oficialii din Aradul Nou nu-și perimit să retrogradeze după câți bani s-au consumat din Liga a III-a și până în prezent.

articol scris de Daniel Berar

27 Apr. 2009, 14:36 Seria 2
Pe aceeași temă