Costea și Verdeș au spart ghinionul

27 Apr. 2009, 16:32 Seria 2
Costea și Verdeș au spart ghinionul

Sergiu Costea fotbalistul care a deschis scorul în partida de la Arad a înscris primul său gol din retur, ajungând astfel la cota "4".  Ultima sa reușită s-a consemnat în urmă cu 24 de săptămâni, în etapa a 14-a, 1-0 cu FCM Tg Mureș, pe "Cetate" în 9 noiembrie 2008.
 


"Mă bucur că am marcat, am ajutat echipa și astfel am depășit pasa proastă. Urmează două jocuri pe teren propriu în care dacă luăm 6 puncte suntem foarte aproape de promovare", a declarat Costea, unul dintre cei mai buni uniriști sâmbătă.

 

"Mă simt bine în postura în care m-a distribuit domnul Falub, așa ceva jucasem înainte la Bistrița și la Cluj și dedic reușita prietenei mele Cristina", a completat purtătorul tricoului cu numărul 15.
 

 

"Am făcut un pas important în economia campionatului, iar aceste trei puncte ar putea cântări enorm în bătălia pentru Liga 1", a explicat căpitanul Răzvan Dâlbea.
 


Bobi după 210 zile
 

 

De asemenea, atacantul Bobi Verdeș a izbutit să șteargă perioada îndelungată de sterilitate, vârful severinean punctând iarăși după… 210 zile și 19 etape (precedenta situație consemnându-se în runda a 7-a, pe 27 septembrie 2008, 3-3 cu Internațional Pitești).
 

 

 "Sunt mulțumit că am spart gheața și am înscris un gol așteptat de foarte multă vreme. Nu mai contează ratările, ci faptul că am învins, mi-am făcut treaba și astfel am câștigat acolo unde contracandidatele noastre n-au reușit, după un meci greu în compania unei grupări puternice pe teren propriu. Unirea va lua o opțiune foarte serioasă la promovare în cazul în care «potul» din disputele cu UTA Arad și Rm Vâlcea va rămâne la Alba Iulia", a afirmat Verdeș, ajuns la al doilea gol în "alb-negru".
 

 

Sursa: Ziarul Unirea
 

27 Apr. 2009, 16:32 Seria 2
Pe aceeași temă