Cosmin Contra dă liga a doua din România pe liga a treia din Spania

06 Jul. 2012, 09:52 Seria 2
Cosmin Contra** dă liga a doua din România pe liga a treia din Spania

Noua echipă a Timișoarei, care se va muta de la Recaș pe stadionul „Dan Păltinișanu”, nu îl va avea ca antrenor pe Cosmin Contra. Chiar dacă Titu Bojin a declarat, în urmă cu o săptămână, că își dorește să primească ajutor pentru noul proiect și din partea lui Cosmin Contra, autoritățile nu l-au contactat personal pe fostul jucător și antrenor al lui Poli.

„Eu am tot așteptat, dar nu mi s-a propus să vin să-i ajut. La mine, poarta s-a închis acum. Fiecare merge pe drumul lui. Eu voi accepta o ofertă de la o echipă din liga a treia din Spania”, a declarat Contra.

Chiar dacă nu se va alătura proiectului „Recaș”, fostul fotbalist al naționalei României crede că noua echipă va fi iubită de microbiștii timișoreni. „N-am fost consultat, nu mi-a cerut nimeni părerea, dar cu cât e echipa mai sus, cu atât mai bine. De ce să nu fie încurajată? Chiar dacă nu se va numi Poli, va fi bine pentru fotbalul din oraș. Cine știe, poate că, dacă nu se va numi Poli, nu vor mai fi probleme de genul celor care au fost în ultimii ani”, a spus „Guriță”.

Articol scris de Radu FAUR

06 Jul. 2012, 09:52 Seria 2
Pe aceeași temă