Coroian are încredere în jucătorii săi că pot bate ASA: „Va fi un meci decisiv pentru noi, o adevărată finală”

Marius ANGHEL 04 Apr. 2014, 17:55 Seria 2
Coroian are încredere în jucătorii săi că pot bate ASA:**

Doar două etape ne mai despart de finalul campionatului ligii a 2-a și toată lumea face calcule, în special pentru ocuparea primelor șase locuri, care asigură calificarea pentru play-offul competiției. În seria a 2-a, serie din care face parte și Gloria, matematic doar CS Universitatea Craiova și CSM Râmnicu Vâlcea au scăpat de emoțiile calificării în play-off, în lupta pentru celelalte patru locuri aflându-se nu mai puțin de șase echipe.

Mâine pe terenul central al complexului Jean Pădureanu, bistrițenii vor primi vizita celor de la ASA Târgu Mureș, echipă aflată pe locul patru al clasamentului, cu trei puncte peste Gloria.

Pentru jocul de mâine staff-ul tehnic al bistrițenilor nu se poate baza pe serviciile a cinci jucători: Dan Matei, O. Bucur, Răzvan Radu, Albuț, Mărginean fiind suspendați pentru această partidă.

„Va fi un meci decisiv pentru noi, un joc în care trebuie să câștigăm cu orice preț pentru a ne îndeplini obiectivul pe care ni l-am propus. Jocul va fi unul foarte greu, o adevărată finală pentru noi, avem încredere că jucătorii noștrii vor face un joc bun care să se materializeze printr-o victorie.”, a spus, citat de sportulbistritean.ro, Cristian Coroian, antrenorul Gloriei.

 

Marius ANGHEL 04 Apr. 2014, 17:55 Seria 2
Pe aceeași temă