Clujenii lui „U” au sărit să bată arbitrul!

09 Nov. 2008, 08:59 Seria 2

Clujenii i-au reproșat centralului că le-a anulat eronar două goluri și că partida a fost prelungită cu numai trei minute.

Pățania arbitrului Marius Bocăneală, care acum două săptămâni a fost agresat de jucătorii Cetății Suceava, era să se repete ieri. La finalul partidei dintre Universitatea Cluj și FC Bihor, scor 1-1, fotbaliștii clujeni s-au năpustit asupra centralului Vasile Balaș, fiind extrem de nervoși, deoarece le-au fost anulate pe durata partidei două goluri, unul dintre ele în mod eronat.

În plus, reșițeanul a lăsat numai trei minute de prelungiri, deși meciul a fost foarte fragmentat, fiind întrerupt de două ori în repriza secundă timp de cinci minute, când a intrat Ambulanța pe teren pentru accidentări suferite de orădeni. Intervenția forțelor de ordine a făcut ca Balaș să ajungă cu bine la vestiare, dar acolo avea să fie așteptat de suporterii lui „U“. Brigada de arbitri a părăsit stadionul abia la 75 de minute după finalul partidei, ieșind pe ascuns, pe o poartă laterală.

COMENTEAZĂ‚ CU FLORIN ALBOIU ARBITRAJELE DIN LIGA A II-A

„Nu am pățit în viața mea așa ceva!“

Acuzele din partea gazdelor au fost extrem de dure. „Nu doresc ca arbitrii să mă ajute, dar vreau să fiu arbitrat corect. Ne-au scos mingea de două ori din poartă! Au stat pe targă șase minute cu portarul, mai apoi cinci cu stoperul. Nu am avut niciodată probleme așa de mari de când sunt antrenor. Nici cele patru minute de prelungire nu ne-au lăsat să le jucăm, au fluierat după trei minute”, a afirmat antrenorul Gică Mihali.

"Ne-au scos mingea de două ori din poartă! Au stat pe targă șase minute cu portarul, mai apoi cinci cu stoperul. Nu am avut niciodată probleme așa de mari" – Gică Mihali, antrenor „U“ Cluj



Țiți Dumitriu: „A fost jaf pe față!”

Președintele lui Prefab, Dumitru Dumitriu, s-a declarat iritat de maniera de arbitraj a centralului Mihai Prodan, din partida de ieri, cu Ceahlăul (0-1). Țiți l-a acuzat pe Prodan că nu l-a eliminat de Barna pentru un atac criminal asupra lui Neacșa. Acesta din urmă are ruptură de ligamente și va lipsi patru luni. „A fost jaf pe față”, a spus Dumitriu.


Andrei Panait

09 Nov. 2008, 08:59 Seria 2
Pe aceeași temă