Clipe dificile pentru directorul sportiv al echipei CSM Râmnicu Vâlcea. Lovit la coloana cervicală, Albinaru a fost dus cu elicopterul în Capitală

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 30 May. 2016, 11:53 Seria 2

Directorul sportiv al clubului CSM Râmnicu Vâlcea, Adrian Albinaru (35 ani) a trecut sâmbătă prin clipe dificile și a fost dus cu elicopterul la București, după ce nu își mai simțea picioarele. Prezent inițial în Zăvoi, la meciul de Liga 2 dintre CSM Râmnicu Vâlcea și Unirea Tărlungeni, încheiat cu victoria gazdelor cu 2-0, Albinaru a plecat la pauză la Dăești, pentru a juca la echipa de Superligă la care este legitimat, Viitorul, în disputa cu Cozia Călimănești. Dăeștiul este angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării și după eșecul cu Cozia, scor 3-4, mai are șanse minime de salvare.

Intrat înspre finalul meciului, la scorul de 1-3, Albinaru a fost lovit cu cotul de un adversar în coloana cervicală, după ce a sărit la cap și a rămas inert pe gazon, fără a-și mai simți picioarele. Medicii de pe ambulanță i-au pus un guler cervical și l-au transportat la Spitalul Județean, unde, însă, nu i s-a putut efectua un RMN clar, pentru că jucătorul are o tijă în umăr. Situația fiind una alarmantă, sâmbătă după-amiază, s-a decis transportarea lui Adrian Albinaru la București, cu un elicopter, pentru investigații amănunțite.

Duminică, directorul sportiv al CSM-ului se simte mult mai bine, își poate mișca membrele, însă astăzi, doctorii din Capitală vor decide dacă este nevoie de intervenție chirurgicală, în cazul în care este atins vreun nerv. În cel mai rău caz, Albinaru va fi operat și va fi nevoit să facă recuperare minim 3 luni, însă, din fericire, nu se pune problema unui diagnostic mai grav.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 30 May. 2016, 11:53 Seria 2
Pe aceeași temă