Cîrțu a refuzat-o pe ALRO! Hizo intră pe fir

06 Apr. 2012, 15:08 Seria 2
Cîrțu a refuzat-o pe ALRO!** Hizo intră pe fir

UPDATE 3: Aflat în aceste zile în discuții pentru preluarea băncii tehnice a celor de la Alro, Sorin Cîrțu nu a dat curs ofertei primite. Antrenor cu o carte de vizita importantă, Cîrțu nu a dorit să preia o echipă de Liga a doua. În aceste condiții, oficialii aluminiștilor trebuie să găsească o altă variantă pentru postul de antrenor principal. (Olt TV)

Cum Cîrțu a refuzat preluarea lui ALRO, rămâne de văzut dacă celălalt antrenor despre care am scris că ar fi dorit de slătineni, Viorel Hizo, va prelua echipa lui Jane Nițulescu


UPDATE 2: Surse din cadrul clubului ALRO Slatina au dezvăluit pentru www.liga2.ro că Jean Nițulescu și-l dorește și a avut discuții încă de acum o săptămână cu Sorin Cîrțu pentru a-i lua locul demisului Daniel Mogoșanu. Fostul tehnician al Stelei are timp până duminică să dea un răspuns aluminiștilor, altfel conducerea echipei din Liga a II-a se va îndrepta către altă variantă.

Aceleași surse ne-au mai spus că în cazul în care Sorin Cîrțu nu va accepta funcția de antrenor principal se vor purta discuții cu Viorel Hizo.


UPDATE 1: Întrebat dacă Sorin Cârțu este în cărți pentru a prelua banca tehnică aluministă, Nițulescu nici nu a confirmat, dar nici nu a infirmat.

„Nu am pomenit niciun nume, până nu ne dă răspunsul, mergem pe confidențialitate. Dacă ne permitea să-i dăm numele, îl făceam public. Nu mai faceți anticipații. Ne-a cerut un timp de gândire.
Așteptăm un răspuns, dacă începeți să dați telefoane, iar vom rata. Au și ei probleme, studiază ce jocuri mai avem și vor lua niște decizii. Așteptăm răspunsul până vineri”
, a spus Nițulescu pentru Gazeta Nouă.


UPDATE: Fostul antrenor al Stelei a recunoscut interesul celor de la ALRO pentru el însă n-a putut declara nimic în legătură cu starea discuțiilor. „Sunt în discuții cu cei de la ALRO. Nu pot să declar nimic momentan.”, a spus, pentru liga2.ro, Sorin Cîrțu.


Conducerea echipei Alro Slatina a luat, în urma cu puțin timp, decizia de a renunța la serviciile antrenorului Daniel Mogoșanu. Oficialii clubului poartă discuții pentru aducerea unui alt tehnician. Până atunci, de pregătirea aluminiștilor se va ocupa secundul George Bița.

„În urma rezultatului din acest retur, am hotărat ca Daniel Mogoșanu să nu se mai ocupe de prima echipă. El rămâne la dispoziția clubului. Purtăm discuții cu o persoană și așteptăm un răspuns până mâine”, a declarat, pentru Olt TV, președintele Jane Nițulescu.

Din informațiile pe care le avem la această oră, președintele aluminiștilor a purtat discuții și așteaptă un răspuns de la Sorin Cîrțu.

Rămâi pe www.liga2.ro pentru mai multe informații.

06 Apr. 2012, 15:08 Seria 2
Pe aceeași temă