Ciprian Rus, la aniversarea a 25 de ani: „Marea mea dorință este promovarea în Liga 1”

Marius ANGHEL 01 Mar. 2016, 18:18 Seria 2
Ciprian Rus, la aniversarea a 25 de ani:**

Golurile lui Ciprian Rus au adus destule puncte în contul „Bătrânei Doamne” în acest campionat și, totuși, atacantul nu are un loc de titular asigurat. Mai mult, după ce ambele „vârfuri” au înscris sâmbătă, contra celor de la FC Brașov, fostul fotbalist al lui CS Vladimirescu pare destinat băncii de rezervă și duminică, la Baia Mare.

„Trebuie să recunosc că nu am avut evoluții prea bune în amicale și e normal ca antrenorii să țină cont de asta. În plus, dincolo de faptul că e junior și prezența sa era necesară atâta timp cât Burlă era suspendat cu Brașovul, Dennis Man e un jucător bun, muncitor, care va ajunge departe în fotbal. E normal să aibă parte de încrederea tuturor. Dar, trag și eu tare să-mi fac treaba cât mai bine când se contează pe mine. Știu că am rămas puțin dator după faza în care puteam pune punctul pe i cu Brașovul, dar așa am gândit eu la momentul acela”, a spune utistul.

Cu cinci goluri stagionale, Ciprian Rus e al doilea marcator al „alb-roșiilor”, iar azi, 1 martie, cu ocazia împlinirii a 25 de ani, dorințele sale sunt legate în special de fotbal. „Ca toată lumea, în primul rând aș vrea să fiu sănător, iar pe teren cât mai inspirat. Îmi doresc să mai marchez, dar în general să fiu cât mai util echipei mele. Marea mea dorință este, însă, promovarea în Liga 1. La început toată lumea ne-a luat în glumă, dar acum suntem implicați serios în lupta la vârf. Primul obiectiv, accederea în play-off este 99% realizat, însă acum vrem să țintim și mai sus, mai ales că avem cu ce. Atâta timp cât s-a jucat 11 contra 11, am demonstrat și cu Brașovul ceea ce putem, dar și după aceea. Mai trebuia să marcăm cel puțin două goluri și aveam parte de un final de meci liniștit. Oricum, moralul rămâne ridicat pentru partida de la Baia Mare, unde, bineînțeles, vrem să câștigăm”, a adăugat talentatul atacant.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Musca

Marius ANGHEL 01 Mar. 2016, 18:18 Seria 2
Pe aceeași temă