„Cine este Stoica? Nu îl ajută centrul de gândire”

Marius ANGHEL 26 Apr. 2013, 15:46 Seria 2

La mijlocul acestei săptămâni, Adrian Mutu a aflat că actuala campioană a Europei nu renunță la cei 17,2 milioane de euro pe care Tribunalul Elvețian i-a fixat drept despăgubire după concedierea românului pe motiv de consum de cocaină. Adrian Marțian nu se dezice de prietenul și partenerul său de afaceri, dimpotrivă spune că l-a ajutat intervenind pe lângă persoane importante din capitala Rusiei și-l va sprijini și în viitor.

„Vorbesc cu el de două-trei ori pe zi. Datoria lui Chelsea vizavi de Mutu este să încerce să obțină cât poate. Am înțeles că se judecă și cu Juventus (n.a. următorul club al Briliantului după Chelsea), cred că Juventus este un club mare, potent financiar, deci ar trebui să facă un gest frumos și să plătească banii care i se cer lui Mutu. El este prietenul meu. Dacă mie mi-ar fi greu sunt sigur că ar face totul să mă ajute. Așa am făcut și eu cu el. Am încercat să-l ajut prin oameni foarte importanți de la Moscova, oameni atât de importanți că pot să îi dea dispoziții lui Abramovich. Sunt cu Mutu la bine și la rău, la câștig și la pierdere”, spune finanțatorul echipei arădene.

Tot Adi Mutu a fost cel care l-a propus și pe Alin Stoica la UTA, dar după peripețiile bahice ale fostului „belgian” la Arad cei doi nu o să-și mai vorbească. „Cine este Stoica? Nu îl ajută centrul de gândire. Am vorbit cu el două ore și am văzut ce îi poate pielea. Pentru ceea ce a făcut, Mutu nu va mai vorbi cu el niciodată în viața lui”, ne-a mai mărturisit Marțian, care a devenit apoi ironic la adresa mijlocașului. „Am venit în violet pentru Stoica. El, fiind un fotbalist de Champions League, nu putea rămâne la o echipă inferioară ca UTA. Lasă că acum va juca în Liga a 5-a, la Poli Timișoara! Un om normal care ar fi venit să ne ajute trebuia să aibă altă atitudine”, a mai punctat finanțatorul „textiliștilor”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 26 Apr. 2013, 15:46 Seria 2
Pe aceeași temă