Adrian Mutu, cuvinte de laudă pentru Corvinul înaintea partidei cu CFR Cluj, din sferturile Cupei României

Andrei PASCU 01 Apr. 2024, 17:15 Cupa României
Adrian Mutu, cuvinte de laudă pentru Corvinul înaintea partidei cu CFR Cluj, din sferturile Cupei României

CFR Cluj, una dintre cele mai importante echipe din fotbalul românesc în ultimul deceniu, vine pe terenul Corvinului Hunedoara pentru meciul din sferturile Cupei României, într-un duel programat pentru marți, de la ora 19:30.

Echipa din Liga 2 a prefațat partida și prin antrenorul Florin Maxim, dar și ”principalul” clujenilor, Adrian Mutu, a vorbit despre întâlnirea care va decide prima semifinalistă din acest sezon de Cupa României.

Adrian Mutu, cuvinte de laudă pentru Corvinul Hunedoara

Corvinul este singura echipă din Liga 2 rămasă în competiție în acest sezon, dar Mutu a avut cuvinte de laudă pentru adversara de marți, iar despre meci a precizat că îl va lua ”foarte în serios”. CFR Cluj se află într-o stagiune de reconstrucție, iar acum nu se gândește la titlu, care e departe, ci la câștigarea Cupei României.

Astfel, Corvinul Hunedoara ”a fost avertizată” de Adrian Mutu că partida va fi abordată de jucătorii săi la capacitate maximă, încercând să îi mențină cât se poate de concentrați chiar dacă dau peste o formație din Liga 2.

CFR Cluj vrea să câștige partida Cupa României!

Antrenorul fostei campioane a României a punctat că presiunea poate veni și de la fanii Corvinului, care și-au anunțat prezența în număr cât se poate de mare la meci.

Jucătorii ştiu importanţa acestui meci, Cupa este unul dintre obiectivele clubului în acest an şi trebuie tratat ca atare meciul. Sper că băieţii se înţeleagă că va fi un meci greu. Ne aşteaptă o echipă omogenă, muncitoare, care a pus probleme şi altor echipe în trecut în Cupă. Trebuie tratat foarte serios acest meci.

Va fi stadionul plin, va fi şi în nocturnă, condiţiile nu vor fi cele mai bune, ca să spun aşa. Pentru ei este un meci foarte important. Ei vor juca cu mare ambiţie şi vor încerca să ne bată, trebuie tratat foarte serios şi mers la victorie.

Cred că Hunedoara este o echipă bună de Liga a 2-a, şi nu numai, chiar dacă nu are drept de promovare. Chiar va fi un meci greu, pentru că jucăm la ei acasă, va fi un stadion plin, au o ambiţie şi mai mare decât până acum. Ştim ce ne aşteaptă, ştim ce presiune este pe noi, dar trebuie să o gestionăm. Şi băieţii trebuie să înţeleagă că la CFR Cluj tot timpul este presiune”, a precizat Adrian Mutu la conferința de presă.

Adrian Mutu trimite cel mai bun 11 în Corvinul Hunedoara – CFR Cluj

Cei mai buni fotbaliști vor juca contra Corvinului. Mutu va trimite pe teren cel mai bun prim 11 și pentru că din Cupa României se poate ajunge cel mai ușor în cupele europene. În plus, CFR, dacă nu se gândește la titlu, după cum a declarat și fostul atacant al naționalei, în acest sezon, vrea să își treacă în cont trofeul Cupei României.

Bineînţeles că voi folosi cea mai bună formulă de echipă, este unul dintre obiectivele noastre şi îl tratăm ca atare, foarte serios. Voi folosi cea mai bună formulă pe care o consider eu

Titlul nu a fost unul dintre obiectivele mele. În momentul de față, FCSB este lider. Pentru noi, obiectivul rămâne Cupa României, este fundamental. 

Ne dorim să câștigăm Cupa. Referitor la titlu, CFR a avut momente când putea să treacă pe primul loc, a fost aproape. E o distanță considerabilă între noi și FCSB. Au maturitate, merită locul pe care sunt acum și nu avem ce discuta”, a mai punctat Adrian Mutu.

CFR Cluj e la 10 puncte de titlu în SuperLiga

Weekendul trecut, după remiza cu Sepsi OSK (1-1), care a avut loc chiar înaintea întâlnirii cu Corvinul Hunedoara, Adrian Mutu a dat de înțeles că și-a luat gândul de la titlu, dar a precizat că el nu a venit la CFR Cluj să câștige campionatul în acest sezon.

Egalul de pe terenul covăsnenilor i-a făcut pe clujeni să își piardă speranțele pentru câștigarea campionatului. CFR Cluj este în acest moment la 10 puncte în spatele liderului FCSB. În același timp, ardelenii sunt la trei puncte de locul 2, Universitatea Craiova.

Conferința de presă susținută de Adrian Mutu înainte de Corvinul Hunedoara – CFR Cluj:

https://www.youtube.com/watch?v=HmG2Nc2EkEE

Foto și video: CFR Cluj

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/corvinul-hunedoara-meci-contra-cfr-cluj-in-sferturile-cupei-romaniei-19304601

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-diego-longo-dupa-cs-tunari-chindia-2-3-19304606

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-are-un-nou-sponsor-19304621

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fanii-resitei-s-au-asociat-in-toti-pentru-metalul-resita-19304609

Andrei PASCU 01 Apr. 2024, 17:15 Cupa României
Pe aceeași temă