Alexa vs. Mutu! FC Brașov va disputa un amical cu Rapid, pe Tineretului. ”Vreau ca jucătorii mei să trateze acest amical ca pe un meci oficial”

Adi MARICA 16 Nov. 2022, 11:53 Liga 2
Alexa vs. Mutu! FC Brașov va disputa un amical cu Rapid, pe Tineretului. ”Vreau ca jucătorii mei să trateze acest amical ca pe un meci oficial”

Cum în SuperLigă și Liga 2 nu sunt programate meciuri la finalul acestei săptămâni, competițiile fiind oprite în timpul desfășurării acțiunilor echipelor naționale ale României, FC Brașov a găsit un adversar de top pentru un meci amical.

Clubul din liga secundă își va măsura forțele cu Rapid, meciul urmând să se dispute duminică, de la ora 12:00, pe stadionul Tineretului din Brașov.

Fost jucător, dar și antrenor la clubul din Giulești, Dan Alexa a parafat acest amical după o discuție cu oficialii grupării din Giulești, președintele Daniel Nicolae și directorul sportiv Sorin Boiangiu.

Și ”secundul” lui Alexa, Ștefan Grigorie, a jucat la Rapid.

Dan Alexa: ”Vom trata foarte serios acest joc”

Antrenorul Dan Alexa spune că va trata foarte serios amicalul cu Rapid.

”Am vorbit cu Nico și Boiangiu pentru acest amical și au fost de acord. Am luat acest meci de pregătire pentru a nu ieși din ritm și a încheia cu un joc un ciclu săptămânal de pregătire. Întâlnim Rapidul, una dintre cele mai bune echipe din SuperLigă. Chiar dacă vor fi mai multe modificări, noi vom trata foarte serios acest joc în care le voi da șanse mai multe jucătorilor care au mai puține minute. Vreau ca jucătorii mei să trateze acest amical ca pe un meci oficial”, a spus Dan Alexa.

Relație de prietenie cu Mutu

Antrenorul de la FC Brașov are o relație specială cu Adrian Mutu, tehnicianul Rapidului.

”Suntem prieteni încă din copilărie. Am fost colegi încă de la juniori la echipele naționale și apoi și la seniori, cu Mutu, cu Dani Coman, cu Neaga”, a spus Alexa.

FC Brașov, locul 10 în Liga 2. Rapid, pe podium în SuperLigă

FC Brașov ocupă locul 10 în Liga 2 cu 20 de puncte acumulate în 14 etape. În runda a 15-a, echipa antrenată de Dan Alexa va juca în Ghencea cu liderul Steaua.

De cealaltă parte, Rapid este pe pozția a 3-a în SuperLigă, cu 33 de puncte după 18 meciuri disputate. În runda a 19-a din prima ligă, Rapid va juca în deplasare cu Campionii FC Argeș.

10 lei intrare generală

Meciul amical dintre FC Brașov și Rapid se va disputa duminică, de la ora 12:00, pe stadionul Tineretului din Brașov.

Prețul unui bilet de intrare este de 10 lei (peluză, tribuna 1 și tribuna 2) și 50 de lei la oficială.

Foto: FC Brașov

Adi MARICA 16 Nov. 2022, 11:53 Liga 2
Pe aceeași temă