„Chivulete ne-a spus că o să retrogradăm !”

02 May. 2009, 18:12 Seria 2

Prezent în studioul unei televiziuni locale dâmbovițene, delegatul lui FC Municipal Târgoviște, Severin Anghelinu, a povestit amănunte interesante din culisele meciului cu IS Câmpia Turzii, încheiat 2-2 în etapa a zecea a campionatului.

 

“Meciul de acolo a fost prelungit inexplicabil de centralul Sebastian Colțescu, peste cele patru minute arătate inițial. La ultimul corner, gazdele au egalat dintr-o învălmășeală generală, Colțescu fluierând apoi finalul meciului. Noi am discutat imediat cu Florin Chivulete, consilierul patronului Zotic pe atunci, care i-a ținut apărarea centralului, ieșind unele replici contradictorii. Pe drumul de întoarcere, Chivulete ne-a sunat pe toți, pe mine, pe Gigiu (antrenorul de atunci al echipei) și pe maseur (n.r Eugen Zgâmbău) și ne-a spus că el nu mai vine lângă echipă, iar noi vom retrograda în Divizia C. Dacă a fost  amenințare sau nu, nu ne-am  dat seama la acea vreme”, își amIntește Anghelinu, cel mai vechi personaj din structura clubului FC Municipal.

 

Coincidență, din acea etapă și până acum, târgoviștenii au acuzat de mai multe ori prestațiile arbitrilor, opinând că există o conspirație împotriva grupării de lângă Turnul Chindiei, pusă la cale de cluburile din Ardeal cu sprijinul unor arbitri.

PS. Severin Anghelinu, delegat FC Municipal: “Chivulete era un împătimit al pariurilor sportive. Ne-a arătat o dată un bilet în care prinsese X la FCM –Minerul Lupeni și era foarte mândru”.

 

articol scris de Ionuț MARIN
 

02 May. 2009, 18:12 Seria 2
Pe aceeași temă