Chivorchian, enervat de nepăsarea autorităților: „Timpul trece și acuși e 31”

24 Mar. 2012, 18:35 Seria 2
Chivorchian, enervat de nepăsarea autorităților:**

AMR 8 zile până la data când trebuie dosarul de licențiere la LPF. Șefii de la Timișoara așteaptă autoritățile în timp ce acestea așteaptă altceva. Numai ele știu ce, în timp ce zilele trec…

Au trecut deja două săptămâni de când autoritățile promit că vor prelua clubul dar deocamdată nu s-a întâmplat nimic. Conducerea clubului spune că și-a făcut treaba și că acum e rândul autorităților locale și județene, aceștia din urmă însă cresc suspansul de la o zi la alta. Până la termenul limită au mai rămas mai puțin de zece zile…

„Nu înțeleg de ce se tărăgănează atât. A fost numită o firmă dar nu a a fost numită, io nu mai înțeleg nimic. Nimeni nu negociază cu nimeni. Noi avem omul desemnat pentru negocieri dar autoritățile nu au făcut nimic. Noi așteptăm dar timpul trece. Acuși vine ziua de 31 martie. Săptămâna viitoare e cea mai importantă din istoria clubului și poate și a orașului. Dacă autoritățile nu înțeleg că echipa nu e a lui Iancu și nu lasă deoparte orgoliile atunci nu știu ce va fi” a declarat Gheorghe Chivorchian.

Șeful de la Poli vrea să aibă siguranța că s-au plătit datoriile, aproximativ 1,5 milioane de euro, pentru ca apoi dosarul de licențiere să își poată urma cursul normal.

„Data de 31 martie e ultima zi, până atunci trebuie să probăm că am achitat ce este de plătit. Nu e normal ce se întâmplă” a mai spus Chivorchian.

Sursa: News TM

24 Mar. 2012, 18:35 Seria 2
Pe aceeași temă