Chiriță nu se mai prezintă la antrenamentele Vâlcei

24 Mar. 2012, 20:03 Seria 2

Portarul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Radu Chiriță nu s-a mai prezentat săptămâna trecută la antrenamentele alb-albaștrilor, acuzând că are restanțe salariale de încasat. Conflictul dintre portar și conducerea clubului a început în pauza jocului din săptămâna trecută, cu Alba Iulia, când tatăl lui Radu Chiriță l-a jignit pe titularul Robert Tufiși.

Afectat, Tufiși a făcut o criză de nervi la vestiare, fiind la un pas de a renunța să revină pe teren. După joc, tatăl lui Chiriță s-a dus în biroul finanțatorului Rufă, făcând un tărăboi monstru pe motivul că fiul său nu este titular, deși acesta a avut evoluții surprinzător de slabe în amicale.

După conflict, probabil influențat din nou de tatăl său, Radu Chiriță nu s-a mai prezentat la pregătiri, iar CSM a avut azi pe bancă un junior, pe Lică. „Și mie mi-ar conveni ca Chiriță să apere, el are doar 19 ani, dar, deși a apărat mai mult în amicale, a dezamăgit, nu dă siguranță echipei. Apără cine este mai în formă, indiferent de numele său” a conchis patronul Cătălin Rufă.

În replică, goalkeperul a anunțat că va reveni doar când va primi restanțele, dar șefii din Zăvoi iau în calcul rezilierea contractului său. „Nu vreau să revin la antrenamente până ce nu voi primi toți banii, eu am făcut tot ce am putut pentru a ajuta clubul, de aceea, mi se pare normal ca și șefii să se țină de cuvânt. Mi s-a spus că nu voi mai primi acești bani, deoarece nu îi merit, dar atunci de ce a mai insistat să rămân la club?”, a afirmat Radu Chiriță, care în tur a vrut să plece la muncă în Scoția.

Un alt fotbalist vâlcean, G.Roșca este în conflict cu conducerea clubului și nu s-a mai prezentat la antrenamentele echipei, după ce a fost pedepsit că l-a înjurat pe fostul secund, Dumitru Teleșpan.

Articol scris de Adi Georgescu

24 Mar. 2012, 20:03 Seria 2
Pe aceeași temă