„Chirilă? Un simplu instructor de fotbal”

13 Mar. 2009, 15:36 Seria 2

Ionuț Popa a reacționat vizavi de Ionuț Chirilă, după ce fostul antrenor a avut o serie de intervenții ironice la adresa actualului consilier al finanțatorului de la UTA.

 

 "Ce să discut eu cu Ionuț Chirilă? El este un simplu instructor de fotbal, cu roluri episodice la Focșani, Petroșani și Arad. Nimic important. Sincer, l-am cunoscut pe Ionuț Chirilă ca și vânzător de pantofi. Într-o vreme, își pierdea timpul la Mogoșoaia, unde vâna echipe de fotbal, pentru a-și plasa papucii. Chirilă este un instructor de fotbal, nu putem discuta despre el ca și antrenor. De fapt, se poate spune și că este antrenor. A fost cel mai celebru vânzător de papuci care a antrenat UTA vreodată", a declarat Ionuț Popa.

 

Actualul consilier al echipei arădene a ținut să-i răspundă lui Chirilă și pentru considerațiile acestui de după meciul meciul U. Cluj – UTA. "Da, am pierdut cu 4-0 la Cluj-Napoca, în condițiile în care UTA își formase echipa în 2-3 zile, iar eu nici măcar n-am stat pe bancă, ci doar în tribună. Chirilă ăsta ori e prost, ori are o amnezie temporară. El a pierdut cu 5-0 la Mioveni, în tur, în condițiile în care dispunea de cel mai bun lot pe care l-a avut UTA în ultimii zece ani", a mai spus Ionuț Popa.
 

13 Mar. 2009, 15:36 Seria 2
Pe aceeași temă