Cel mai bun atacant din Ligii 2 e liber de contract. Marius Matei s-a despărțit de FC Brașov: „Eram golgheterul echipei, dar nu am simțit că sunt apreciat”

Marius ANGHEL 18 May. 2016, 11:40 Seria 2

Încă de la finalul săptămânii trecute, atacantul Marius Matei (32 ani) a plecat de la FC Brașov. Nemulțumit că nu a prins lotul pentru meciul cu CS Mioveni disputat la Brașov, Matei i-a anunțat pe oficialii clubului că dorește rezilierea contractului, iar cererea golgheterului a fost acceptată. Astfel, sâmbăta trecută Matei și-a strâns bagajele și a părăsit orașul.

23 de momente frumoase la Brașov

Atacantul de 32 de ani se bucură în aceste zile de vacanță și spune că va analiza cu atenție ofertele pe care le va primi în perioada imediat următoare. „E foarte bine în vacanță, acum îmi încarc bateriile pentru sezonul viitor. Sper să prind un contract bun și îmi doresc un sezon mai bun cu multe goluri marcate. Despre FC Brașov ce pot să spun… A fost, a trecut. Au fost 23 de momente frumoase (n.r. Matei a marcat 23 de goluri pentru FC Brașov în acest sezon). Am avut la Brașov colegi extraordinari, în rest acum mă gândesc doar la viitor, pentru că vreau să mă bucur în continuare de fotbal. Nu mă voi grăbi să semnez cu nicio echipă, pentru că vreau să aleg cea mai bună ofertă”, a declarat Matei.

„La Brașov nu am fost apreciat”

Matei spune că s-a gândit de mai multă vreme să plece de la Brașov. „M-am gândit să plec de la Brașov de mai mult timp, asta pentru că situația clubului este cea cunoscută de toată lumea. La Brașov eram golgheterul echipei, dar nu am simțit că sunt apreciat. Chiar nu mi s-a părut normal să nu prind lotul, așa că am decis să ne strângem omenește mâinile și să ne despărțim pe cale amiabilă. Nu am plecat cu scandal de la Brașov. Pot spune că îmi lipsesc colegii de la Brașov. Dacă nu aveam un grup unit vă spun sincer că nu prindeam play-off-ul. La ce condiții am avut parte la Brașov, a fost o adevărată performanță să ne calificăm în play-off”, a spus Matei.

Fostul atacant al Brașovului este sceptic în ceea ce privește viitorul clubului. „După cum văd viitorul lui FC Brașov nu este negru, ci foarte negru! Nu sunt eu în măsură să discut despre acest subiect, dar îmi doresc ca acest club să continue. Ar fi păcat pentru suporteri și pentru oraș, dar și pentru fotbalul românesc”, a încheiat Marius Matei.

Articol scris de Adi MARICA
Foto: Bogdan BĂ‚LAȘ (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 18 May. 2016, 11:40 Seria 2
Pe aceeași temă