Cel mai bine plătit … din simpatie

Loredana JUGLEA 20 Oct. 2008, 18:58 Seria 2
Cel mai bine plătit ... din simpatie

Mijlocașul  de 22 de ani al echipei Jiul, Cornel Gheți, are o poveste cel puțin interesantă. Surse apropiate jucătorului susțin că mijlocașul a fost transferat definitiv de la Industria Sârmei, pe o sumă de bani frumușică. Gurile rele spun că patronul Jiului, Alin Simota, nu s-a zgârcit și a acceptat să dea pe jucător 40.000 de euro. Nu este un secret pentru nimeni că patronul are o slăbiciune aparte față de Gheți, acesta fiind cel mai bine plătit din echipă.

 

La început Simota i-ar fi oferit mijlocașului un contract în jurul sumei de 22.000 de euro, dar jucătorul a amenințat cu plecarea, astfel că „minerii” au mai plusat ajungând la 8000 de euro la semnătură și restul până la 30.000 de euro urmând să îi primească în funcție de partidele jucate. Patronul nu s-a înșelat în alegerea pe care a făcut-o, Gheți dovedind prin prestația avută la Jiul că își merită fiecare cent din contract, fiind un jucător care excelează la viteză, cu o tehnică remarcabilă și care nu se sfiește să facă faza defensivă.

Cornel Gheți a mai evoluat la doar două echipe până acum, trei ani la Minerul Luduș (2003-2006) în Liga a III-a, unde a jucat 31 de meciuri în care a reușit să marcheze trei goluri și 2 ani la ISCT (2006-2008), unde a bifat 61 de meciuri în care a înscris de opt ori. În altă ordine de idei, președintele de la Industria Sârmei a recunoscut că în cazul în care Simota îl va vinde pe jucător, clubul din Turda va avea cotă parte din transferul acestuia. 
Vestea proastă pentru clubul din Valea Jiului este că „perla” finanțatorului s-a accidentat partida de campionat cu Arieșul Turda și va fi indisponibil o bună bucată de vreme.

 

Loredana JUGLEA 20 Oct. 2008, 18:58 Seria 2
Pe aceeași temă