Ce îi împiedică pe politicienii timișeni să preia acțiunile de la Poli? FRF și telefonia mobilă!

27 Feb. 2012, 12:58 Seria 2
Ce îi împiedică pe politicienii timișeni să preia acțiunile de la Poli?** FRF și telefonia mobilă!

Reprezentanții puterii locale nu se vor întalni cu Marian Iancu decât după ce Nicolae Robu va primi un răspuns la SMS-ul pe care i l-a dat lui Mircea Sandu. Adrian Orza a reacționat ironic: „Poate nu are semnal”.

Clubul Poli Timișoara este sub presiunea timpului, din cauză că dosarul de licențiere trebuie depus până pe 31 martie, însă liderii politici din Timiș nu se grăbesc să înceapă negocierile cu Marian Iancu.

Primul pas care trebuie făcut este o întâlnire între Nicolae Robu și Mircea Sandu, pentru ca șeful FRF să le transmită timișenilor în ce condiții s-ar putea realiza o preluare a acțiunilor din partea autorităților locale. Abia după întâlnirea respectivă, programată mâine, s-ar putea trece la discuții cu Marian Iancu. Numai că, deocamdată, nu este sigur că acea întâlnire va avea loc. Nicolae Robu i-a transmis săptămâna trecută lui Mircea Sandu, prin SMS, că vrea să se întâlnească marți cu el, la Casa Fotbalului.

Orza: „Nu am încredere în FRF”

Viceprimarul Timișoarei, Adrian Orza, cel care a participat la întâlnirea de săptămâna trecută ca reprezentant al PNȚCD, nu crede că sfaturile lui Mircea Sandu le vor fi de mare folos timișorenilor. „Deocamdată, domnul Robu nu ne-a anunțat dacă a primit răspuns la SMS din partea lui Mircea Sandu. Probabil că tehnologia respectivă nu este la îndemâna oricui, sau pur și simplu domnul Sandu nu are semnal. Oricum, domnul Robu a fost foarte încântat de ideea aceasta, de a discuta cu domnul Sandu, însă eu nu pot să mai am încredere în FRF. Eu nu pot să merg în Piața Operei și să protestez împotriva lor, după care să merg să negociez cu ei. Nu văd cu ce ne pot ajuta niște sfaturi verbale din partea domnului Sandu, din moment ce dânsul nu ne-a lămurit cu nimic nici atunci când i-am cerut în scris acest lucru”, a spus Orza.

Viceprimarul Timișoarei s-a referit la faptul că, în vară, autoritățile timișene au solicitat FRF, în scris, o motivare a retrogradării lui Poli, precum și un răspuns ferm la întrebarea: „are sau nu echipa drept de promovare?”. „Când am cerut în scris acele informații, am primit un răspuns din partea unui jurist, prin care am fost trimiși elegant la plimbare. Eu mă tem că, după discuția de mâine, domnul Robu se va întoarce cu un răspuns de genul că intensitatea luminoasă e mai mare ziua decât noaptea”, a declarat Adrian Orza.

Articol scris de Radu FAUR

27 Feb. 2012, 12:58 Seria 2
Pe aceeași temă