Ce e cu Cătălin Barbu la UTA?

Marius ANGHEL 06 Aug. 2013, 14:17 Seria 2
Ce e cu Cătălin Barbu la UTA?

Ieri s-a aflat că echipa arădeană a fost reprezentată la Adunarea Generală a cluburilor din ligile II și III de Cătălin Barbu, fostul manager general al celor de la FC Argeș.

Inițial, s-a crezut că ex-conducătorul piteștean, mâna dreaptă a lui Cornel Penescu la FC Argeș, a fost mandatat de arădeni să-i reprezinte doar simbolic, însă Adrian Marțian a dezvăluit că lucrurile nu stau chiar așa.

Omul de afaceri care și-a anunțat despărțirea de UTA a indicat că Barbu(foto, cu spatele) a venit „la pachet” cu jucătorii de la FC Argeș, iar fostul director executiv Gheorghe Constantin i-ar fi pregătit un contract de 3,000 de euro pe lună.

„E lucrarea lui Catanzariti și a lui Constantin. A fost la federație, a reprezentat UTA? Nu am știut, l-au mandatat conducătorii, cei care au drept de semnătură. Nu înteleg cum a ajuns acest Barbu să fie la UTA fără să știu eu și fără să accept eu”, a spus Adrian Marțian, care încercase să-l aducă în club, înaintea de a anunța că renunță, pe ex-timișoreanul Dorin Micșa, conducător la Poli pe vremea lui Marian Iancu.

Marțian a arătat presei contractele jucătorilor piteșteni Ion, Ivănică, Cîrstoiu, Briceag și Dulcea, ale lui Firțulescu și Roșca, dar când a dorit să-l arate și pe cel al lui Barbu, despre a cărui existență a afirmat că știe, a constatat că a dispărut de la club, în ton cu haosul general care a înconjurat echipa arădeană în această vară.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 06 Aug. 2013, 14:17 Seria 2
Pe aceeași temă