Cât mai stă Stanciu la Poli? Iancu a anunțat restructurări în administrația sportivă

05 Jan. 2012, 13:15 Seria 2
Cât mai stă Stanciu la Poli?** Iancu a anunțat restructurări în administrația sportivă

Patronul clubului de fotbal nu a dat nume, însă a spus că în plan pentru anul 2012 sunt câteva „comasări de posturi”. Team managerul mai are contract cu Poli până în vară.

Comunicatul publicat de Marian Iancu pe site-ul oficial al lui Poli conține, la capitolul „obiective administrative”, punctul următor: „reorganizarea administrației sportive”.

Întrebat dacă s-a referit la plecarea lui Daniel Stanciu, patronul clubului alb-violet a declarat: „Nu e vorba neapărat de Daniel Stanciu. Vom lua niște măsuri pe parcursul acestui an, toate în contextul reducerii cheltuielilor. Vor fi comasări de posturi, căutăm soluția ideală pentru a rezolva problemele clubului. Obiectivele acelea sunt pentru anul 2012, așa că nu înseamnă că vor pleca oameni neapărat în această lună, ci pe parcursul acestui an”, a spus Iancu.

Stanciu: „Dacă nu se rezolvă problemele, oricum plec”

Reacția team managerului nu este una disperată. Stanciu spune că își dorește să rămână la Poli, chiar și după ce îi expiră contractul, dar asta depinde în primul rând de redresarea situației financiare. „E vorba de restructurări în administrația sportivă, dar eu mă ocup și de marketing. Eu oricum mai am contract până în vară. E posibil să plec atunci, e posibil să plec chiar și acum. Dacă nu se rezolvă problemele, nu am cum să mai stau”, a spus oficialul lui Poli.

Daniel Stanciu a avut discuții anul trecut cu Steaua și FC Vaslui, însă a preferat să rămână la Timișoara, unde are mai multă putere de decizie, inclusiv în privința transferurilor.

O eventuală demitere a lui Stanciu ar putea să apară chiar și în cazul în care autoritățile vor „redresa corabia”, devenind acționari majoritari. Asta pentru că reprezentanții comunității locale vor avea pretenția să instaleze alți oameni în conducerea clubului și să renunțe la câțiva dintre cei instalați de grupul BkP.

Articol scris de Radu FAUR

05 Jan. 2012, 13:15 Seria 2
Pe aceeași temă