Cârțu: „Voi continua la Alro doar dacă obiectivul va fi promovarea”

Publicat: 15 Jun. 2012, 14:12 Actualizat: 15 Jun. 2012, 14:14 Seria 2
Cârțu:  „Voi continua la Alro doar dacă obiectivul va fi promovarea”

După ce la finele sezonului 2010-2011 Alro Slatina a pierdut la mustață șansa de a evolua în Liga I, istoricul meci cu CS Mioveni ridicând multe semne de întrebare, oficialii grupării slătinene au anunțat ca obiectiv pentru anul competițional 2011-2012 promovarea.

Președintele executiv de la Alro Slatina, Jane Nițulescu, a adus jucători cu nume, plătiți cu zeci de mii de euro, și le-a promis slătinenilor că duce echipa în primul eșalon fotbalistic românesc, pentru ca formații cu nume, precum Steaua București, Dinamo sau Rapid, să vină la Slatina.

După apariția Politehnicii Timișoara și Gloriei Bistrița în Seria a II-a, Nițulescu a întors foaia, spunând că nu are cum să ia fața unor cluburi cu tradiție, dar că va termina pe trei în serie. Nici această „schemă” nu i-a ieșit lui Nițulescu, Alro terminând această ediție de campionat pe locul cinci în clasament, la nouă puncte în spatele grupării Gaz Metan Severin, echipă ce a sărbătorit promovarea de pe locul al treilea.

După ce au renunțat la serviciile lui Mircea Voicu, Coman și Sorin Răducu, oficialii de la Alro au stabilit ca pe 2 iulie să aibă loc reunirea lotului, după această dată urmând să fie anunțat și noul obiectiv al echipei. Antrenorul care a pregătit Alro în ultimele opt etape, Sorin Cârțu, știe în ce condiții va continua la gruparea de pe malurile Oltului. Cârțu i-a transmis doleanțele sale lui Jane Nițulescu, care la rândul său trebuie să le aducă la cunoștință Consiliului de Administrație.

„Nu știu dacă voi rămâne la Slatina. Întrebați-l pe Jane Nițulescu, eu i-am spus ce condiții am și trebuie să le comunice mai departe, să vorbească cu conducerea administrativă. Voi continua la Alro doar dacă obiectivul va fi promovarea”, a spus Sorin Cârțu.

Sursa: Gazeta Nouă

Foto: photochic.ro

Publicat: 15 Jun. 2012, 14:12 Actualizat: 15 Jun. 2012, 14:14 Seria 2
Pe aceeași temă