Cârțu, Nițulescu și banii slătinenilor

09 Jun. 2012, 15:48 Seria 2
Cârțu, Nițulescu** și banii slătinenilor

Alro a avut la dispoziție un buget important, însă a ratat obiectivul promovării în Liga I. Cei mai mulți dintre iubitorii fotbalului din Slatina sunt nemulțumiți de felul în care au fost gestionați banii publici puși la dispoziția echipei. Președintele Jane Nițulescu și consilierul Sorin Cîrțu sunt principalele ținte ale microbiștilor.

A fost adus pe un salariu foarte mare pentru a duce Alro pe locul al treilea în serie. În scurta perioadă petrecută la malul Oltului, consilierul tehnic Sorin Cârțu a ratat însă obiectivul promovării. Soarta echipei se va decide după alegerile din weekend, dar mulți dintre slătineni sunt revoltați de felul în care sume importante au fost cheltuite la gruparea locală.

Președintele executiv Jane Nițulescu este considerat principalul responsabil. Dacă la Alro a spulberat ultimele speranțe ale slătinenilor de a vedea pe stadionul „1 Mai” meciuri de Liga I, Sorin Cîrțu este interesat de ceva timp de formarea unei noi echipe la Craiova.

Rodion Cămătaru și Gigi Nețoiu sunt alți oameni care vor să se implice în acest proiect. În urma declarațiilor despre noua formație din Bănie, Cîrțu a intrat în conflict cu patronul Universității Craiova, Adrian Mititelu, care și-a trimis bodyguarzii pentru a-l amenința pe fostul atacant. Speculațiile apărute în ultima perioadă dau Alro ca echipa care ar urma să fie mutată la Craiova în vara acestui an.

Sursa: Olt TV

09 Jun. 2012, 15:48 Seria 2
Pe aceeași temă