Cârțu – consilier tehnic, Irimescu – „principal”! Locul 3 e obiectivul celor doi

17 Apr. 2012, 13:06 Seria 2

Cuplul de antrenori Cârțu-Irimescu, ce va prelua banca tehnică a grupării Alro, a luat astăzi contact cu lotul de jucători.

Irimescu: „Am avut un prim contact cu jucătorii. Pe o parte din fotbaliști îi cunosc, Velcovici, Stancu, Vigariu. Am lucrat cu ei și la Craiova. Am venit la Slatina ca să promovăm. În cele nouă etape sperăm să luăm maximum de puncte. În urma înfrângerii de la Baia Mare s-a îngreunat puțin misiunea”, a spus, pentru Gazeta Nouă, antrenorul principal al slătinenilor.

Foto: Gazeta Nouă


Președintele executiv al celor de la Alro Slatina, Jane Nițulescu a prezentat, în urmă cu puțin timp, noul staff al echipei.

„Începând de astăzi, domnul Cârțu este consilier tehnic. Se va ocupa de strategie, de echipele de juniori ale clubului și de prima formație. Mircea Irimescu este antrenor principal, iar secund George Biță. Contractul lor este până pe 15 iunie, iar obiectivul este locul III”, a declarat Jane Nițulescu.

Sorin Cârțu și Mircea Irimescu au fost prezenți în această dimineață la baza Metalurgistul din Slatina. Înaintea antrenamentului de astăzi, cei doi au avut o ședință cu lotul de jucători al echipei Alro Slatina. Irimescu a condus primul său antrenament în calitate de antrenor principal al aluminiștilor. După ce a purtat o discuție cu președintele executiv, Jane Nițulescu, Sorin Cârțu a luat loc în tribună pentru a urmări ședința de pregătire.

Sursa: Olt TV

17 Apr. 2012, 13:06 Seria 2
Pe aceeași temă