Alro riscă să nu mai efectueze transferuri din cauza litigiului cu Marinescu

28 Jun. 2012, 11:20 Seria 2
Alro riscă să nu mai efectueze transferuri** din cauza litigiului cu Marinescu

Goalkeeper-ul Andrei Marinescu, aflat în litigiu cu Alro, a primit răspuns favorabil din partea Camerei Naționale pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF. Prin urmare, clubul Alro a fost sancționat cu interzicerea dreptului de a efectua transferuri în următoarele două perioade de transferări și obligativitatea de a-i achita valoarea totală a contractului.

Fostul goalkeeper al celor de la Alro, Andrei Marinescu, este aproape de a câștiga litigiul cu clubul aluminist, în urma conflictului iscat în iarnă, atunci când portarului i s-a propus rezilierea contractului pe motiv că nu a efectuat vizita medicală. În timp ce președintele Jane Nițulescu a solicitat comisiilor FRF sancționarea disciplinară cu 20% din valoarea contractului, goalkeeper-ul și-a depus memoriu pentru a primi în totalitate drepturile bănești și pentru a deveni liber de contract.

„La prima instanță am câștigat procesele cu CS Alro Slatina, unul intentat de mine, pentru a-mi primi banii și a deveni liber, iar celălalt intentat de conducerea clubului, care dorea sancționarea mea. Am primit înștiințarea de la FRF, clubul a avut dreptul la recurs, iar vineri este prima înfățișare la FRF”, a declarat Marinescu.

De asemenea, în hotărârea nr. 198, ședința din 07.06.2012 a Camerei Naționale pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF, se dispune sancționarea clubului CS Alro Slatina cu interzicerea dreptului de a efectua transferuri de jucători în calitate de club cesionar în următoarele două perioade de transferuri. Decizia nu este definitivă, clubul Alro a avut posibilitatea de a face recurs în cinci zile de la comunicarea hotărârii.

Marinescu, la CS Turnu Severin

Fostul goalkeeper al celor de la Alro se află în pregătirea cu nou-promovata în Liga I, CS Turnu Severin. „Momentan sunt în cantonament cu Severin, au fost discuții vizavi de contractul meu, ne-am înțeles, iar zilele următoare, până plecăm în al doilea cantonament, în Slovenia, trebuie să perfectăm înțelegerea verbală”, a mai spus fostul rapidist Andrei Marinescu.

Andrei Marinescu s-a aflat între buturile grupării slătinene în turul sezonului trecut.

Sursa: Gazeta Nouă

28 Jun. 2012, 11:20 Seria 2
Pe aceeași temă