Carol Creiniceanu a fost cooptat în staff-ul tehnic la Minerul Lupeni

06 Nov. 2008, 13:40 Seria 2

Cornel Resmeriță, președintele onorific al echipei de fotbal Minerul Lupeni, a declarat că a găsit soluția pentru ca echipa sa să nu mai fie amendată de Federație. Din cauză că antrenorul Ion Dumitra nu are toate categoriile necesare pentru a sta pe bancă, clubul lupenean a fost amendat de Federație cu suma de 20 de milioane de lei vechi.

Nu se va mai întâmpla să fim amendați pentru că am găsit o soluție. Îl vom trece pe foaie pe Carol Crieniceanu care are toate categoriile, astfel că dumnealui va sta pe bancă alături de Ion Dumitra și Iosif Rus. Echipa o va face ca și până acum Ion Dumitra”, a spus Resmeriță despre fostul mare jucător al Stelei.

Primarul a mai afirmat că este dezamăgit de faptul că Marin Tudorache nu a  acceptat să preia funcția de director tehnic.

Mie mi-a promis că vine în această funcție, dar văd că s-a răzgândit. Îmi pare rău dar nu am ce face. Nu pot să-l schimb pe Ion Dumitra pentru că deocamdată are rezultate. L-am văzut pe Dumitra foarte abătut la antrenamente, era supărat chiar dacă nu a  spus-o nimănui și am vrut să-l asigur că an încredere în el și de aceea nu l-am schimbat. Federația a făcut un abuz în cazul nostru pentru că Marin Tudorache nu a  fost demis în mod oficial, dar zilele acestea Tudorache va primi hârtia de care are nevoie. Vom plăti amenda către Federțaie, dar va fi ultima”,  spus oficialul din Vale.

 

Loredana Juglea

06 Nov. 2008, 13:40 Seria 2
Pe aceeași temă