Căpitanul UTA-ei a pus punctul pe i: „I-aș transmite domnului Meszar să caște bine ochii”

Marius ANGHEL 14 Jun. 2016, 11:06 Seria 2
Căpitanul UTA-ei a pus punctul pe i:**

Echipa fanion a Aradului a pus punct unui sezon epuizant. La cei 38 de ani ai săi, căpitanul UTA-ei, Sorin Botiș, a fost un adevărat exemplu, mai ales că în ultimele 20 de zile a evoluat din trei în trei zile și a fost integralist.

Cu Voluntariul, ca și colegii săi, Sorin Botiș a dat totul pentru o victorie ce rămâne doar una de palmares. Dar, a fost și unul dintre „actorii care și-au pregătit scena” scoțând apa de pe terenul „Motorul” într-o scenă greu de închipuit în secolul 21.

La finalul confruntării de duminică, pe lângă considerațiile legate de meci și parcursul echipei în campionat, Botiș a făcut și următoarele precizări: „Aștept fapte, nu vorbe. Eu nu l-am votat la Primărie pe domnul Falcă, dar mă așteptam să aibă încredere în noi și astăzi. Sau, poate, și la meciul cu Călărașiul a venit fiindcă se afla în campanie electorală, nu știu. Cert este că astăzi ne-am făcut de râs cu terenul, nu mi-am imaginat că în anul 2016 se poate întâmpla așa ceva. I-aș transmite domnului Meszar să caște bine ochii, să vadă cine i-a fost alături și cine nu”.

Totdată, Sorin Botiș, care ar putea să se despartă de UTA chiar în această vară, a ținut să-și felicite colegii și antrenorii pentru stagiunea bună făcută.

CITEȘTE și: Doar două săptămâni de vacanță pentru utiști, conducerea – la mutare: Cine vine, cine pleacă, ce contracte se reînnoiesc?

Text: Sport Arad
Foto: Viorel MUSCĂ‚

Marius ANGHEL 14 Jun. 2016, 11:06 Seria 2
Pe aceeași temă