Ciobanu s-a despărțit de Metalul după un mesaj ironic asupra patronului: „Am fost ca un înălbitor pentru rufele de la Reșița”

Ciobanu s-a despărțit de Metalul după un mesaj ironic asupra patronului:**

Un comentariu postat pe Facebook a provocat despărțirea dintre fundașul Sorin Ciobanu și Metalul Reșița. Jucătorul are un contract semnat cu echipa antrenată de Daniel Oprița, care prevede o renegociere în această iarnă, însă este curtat de alte echipe.

Neplătit din luna septembrie, Sorin Ciobanu a postat în urmă cu o săptămână pe pagina personală de Facebook un comentariu malițios la adresa patronului de la Reșița: „Cu toții știm că Reșița nu are nevoie de rufe, ci doar de costume, precum domnul Stepanescu”.

Comentariul a ajuns și la urechile lui Cătălin Rufă, care s-a decis să nu îi mai facă jucătorului nicio ofertă de prelungire a contractului. În urmă cu nicio lună, ACS Poli Timișoara se interesa de Ciobanu, însă a renunțat să aștepte definitivarea litigiului dintre jucător și club.

Jucătorul și-a anunțat despărțirea de Metalul Reșița. „Nu voi mai continua la Reșița, pentru că, am fost ca un înălbitor pentru rufele de acolo… Am deranjat când am apărat oamenii care iubesc Reșița, am deranjat când am spus lucrurilor pe nume, ce-i drept, adevărul doare și supară! Îmi pare rău că plec, pentru că nimeni acolo nu a servit cu atâta dragoste, pasiune, dezinteres, cum am servit eu. Am dat totul, de la muncă până la banul meu, de la suflet la viața mea, fără a cere nimic… puțini știu asta! Mă bucur că rămân drept, nepătat și neînvins în niciunul din meciurile jucate apărând roș-negru! Oriunde m-aș afla, rămân neschimbat, pe viață, în fața acelui oraș a fost mesajul jucătorului

Articol scris de Adi GEORGESCU

Pe aceeași temă