„Călăul” Luceafărului vrea să marcheze din nou!

Marius ANGHEL 11 Apr. 2013, 13:16 Seria 2

După meciul cu Damila Măciuca, încheiat la egalitate, scor 0-0, pe echipa orădeană de fotbal FC Bihor o așteaptă jocul cu Luceafărul Felix, programat sâmbătă, de la ora 11:00, la Sânmartin.

Jocul, considerat derby-ul județului Bihor la fotbal, fiindcă se întâlnesc cele mai bune echipe din județ, se anunță foarte disputat, întrucât ambele combatante au o mare foamete de puncte. Dacă FC Bihor se luptă pentru promovare, în schimb Luceafărul se bate pentru evitarea retrogradării.

Ambele formații bihorene vin la acest joc, după rezultate negative. Dacă FC Bihor a înregistrat un semieșec pe teren propriu cu vâlcenii de la Damila, în schimb, Luceafărul s-a întors învinsă etapa trecută de la Baia Mare, din fața unei contracandidate pentru evitarea retrogradării.

Pentru FC Bihor în tentativa ei de a mai obține promovarea sunt esențiale adjudecarea celor trei puncte puse în joc.

Jucătorul care caracterizează cel mai bine această confruntare este atacantul oaspeților Andrei Sulea, care în acest retur nu prea a jucat, însă în turul campionatului, dar și în jocul din cupă el a marcat de fiecare dată împotriva Luceafărului. „Ne așteptă un meci dificil contra celor de la Luceafărul, pe care trebuie să îl câștigăm neapărat ca să ne menținem între primele echipe din clasament”, a declarat Sulea, cel care a marcat și în jocul din cupă, când după timpul regulamentar de joc scorul a fost egal, 1-1, iar după prelungiri, 2-2.

FC Bihor avea să se impună atunci la loviturile de departajare. Primul gol al acelei dispute l-a avut ca autor pe Sulea, care în minutul 20 a plasat balonul cu capul la colțul lung al porții oaspeților, de la marginea careului mic.

Andrei și-a trecut numele pe lista marcatorilor și-n disputa tur, când pe Stadionul Municipal Iuliu Bodola”, gazdele s-au impus cu 2-1, Sulea înscriind la scorul de 1-0.

„Mie dor să joc fotbal, vreau să revin cât mai repede pe teren”, a declarat înaintea derby-ului județului Andrei Sulea, cel care în acest sezon, cel puțin în jocurile din toamnă poate fi considerat nașul luceferilor, după ce în ambele jocuri și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Atacantul echipei FC Bihor este optimist în continuare și în ce privește șansele de promovare. „Șanse la promovare mai sunt deoarece echipele de pe primele locuri se vor confrunta între ele, dar noi nu trebuie să depindem doar de asta, trebuie să tratăm fiecare meci ca pe o finală”, a precizat jucătorul care așteaptă ca noua conducere tehnică a „roș-albaștrilor” să-i ofere și lui șansa de a demonstra și de a juca. „Îmi doresc să revin pe teren cât mai repede și să îmi ajut echipa cum pot eu mai bine”, a mai adăugat Andrei Sulea.

Sursa: FC Bihor

Marius ANGHEL 11 Apr. 2013, 13:16 Seria 2
Pe aceeași temă