Câju a revenit la Vâlcea după cinci ani: „Obiectivul va fi evident, promovarea”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 30 Jun. 2014, 16:10 Seria 2
Câju a revenit la Vâlcea după cinci ani:**

Revenit la Vâlcea după cinci ani, mijlocașul lateral Enache Câju (31 ani) este convins că, până la urmă, CSM Râmnicu Vâlcea va ajunge în Liga 1.

Câju a fost la un pas de a reveni la Vâlcea iarna trecută, iar acum, după realizarea transferului, conducătorii clubului așteaptă ca mijlocașul să facă diferența în faza ofensivă. „Vâlcea m-a dorit și în iarnă, dar atunci eram sub contract cu Craiova. Am avut în iarnă o discuție cu patronul echipei, care mi-a zis că nu mă lasă să plec, astfel că nu am mai ajuns la discuții avansate cu CSM și am rămas la Craiova. Acum, după ce am reziliat înțelegerea cu CS U, am ajuns la un acord cu Vâlcea și mă bucur mult că revin aici. Avem un lot foarte bun și obiectivul pentru sezonul următor va fi evident, promovarea, sunt încrezător că o vom obține” a spus Câju.

Mijlocașul s-a readaptat repede la Vâlcea, deși nu a mai găsit în lot niciun fost coleg. „Am găsit un grup de mare caracter, cu tineri foarte talentați, un lot foarte unit. Cred că lotul e la fel de bun ca în 2009, dovadă că și  atunci, dar și sezonul trecut, echipa a terminat tot pe locul 3. Era important să se promoveze din acest an, mai ales pentru jucătorii tineri din echipă, e ceva special să evoluezi în primul eșalon, dar asta e situația, o luăm de la capăt. Avem multă calitate la echipă, dar s-a văzut oboseala antrenamentelor la primul amical. Am avut ocazii mai clare decât cele ale Clinceniului, dar a contat jocul bun, am simțit că suntem peste ei”.

După Tulcea și Craiova, Câju va lucra pentru a treia oară cu antrenorul Erik Lincar. „Am venit la Vâlcea și pentru antrenorul Lincar, pe care îl apreciez mult. Este a treia oară când colaborez cu Erik, sper ca de această dată să fie cu noroc” a mai afirmat Enache Câju.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 30 Jun. 2014, 16:10 Seria 2
Pe aceeași temă