Câinii au distrus gazonul! FC Maramureș a cerut să joace la Arad meciul cu UTA

26 Oct. 2011, 16:32 Seria 2
Câinii au distrus gazonul!** FC Maramureș a cerut să joace la Arad meciul cu UTA

Liga a II-a a fost aproape să mai consemneze o premieră. Șefii clubului FC Maramureș le-au propus celora de la UTA să joace meciul din etapa viitoare la Arad, deși gazdă era trupa băimăreană. Cele două cluburi au ajuns la un acord, urmând ca arădenii să fi suportat deplasarea, cazarea băimărenilor și să le dea și 50% din încasări.

Motivul a fost starea rea a gazonului de pe stadionul „Viorel Mateianu”. Pe 22 și 23 octombrie a avut loc pe respectiva arenă o expoziția de câini organizată de Asociația Chinologică Maramureș.

Demersul a primit însă un răspuns negativ, urmând ca meciul să se joace la Baia Mare, fie sâmbătă dimineața, fie duminică dimineața, în funcție de decizia televiziunii DigiSport.

Era în interesul nostru și al arădenilor, dar cei de la FRF ne-au anunțat că nu pot să facă așa ceva deoarece nu este regulamentar. Gazonul e în stare foarte rea, e inadmisibil așa ceva”, a spus Dan Hotico, președinte FC Maramureș, pentru www.liga2.ro.

De menționat că până la orele amiezii, pe site-ul www.frf-cca.ro nu era trecut stadionul pe care urma să se dispute meciul FC Maramureș – UTA.

Articol scris de Alin BOȚIOC

26 Oct. 2011, 16:32 Seria 2
Pe aceeași temă