Jucători ai Olimpiei, câștigători la Baia Mare ai Cupei Minerului

Marius ANGHEL 30 Dec. 2016, 14:50 Diverse
Jucători ai Olimpiei,** câștigători la Baia Mare ai Cupei Minerului

Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare a găzduit la mijlocul acestei săptămâni un turneu de fotbal în sală, turneu la care au participat 18 echipe. La turneu au evoluat mai mulți fotbaliști sătmăreni de la Olimpia, dar și de la alte cluburi.

Competiția a fost câștigat de Xexa Baia Mare, echipă care a învins în finală, scor 3-1, pe Minerul Baia Mare. Din echipa învingătoare au făcut parte Cosmin Iuhas, Mihai Onicaș, Ciprian Duruș, cu toții componenți ai Olimpiei, Mihai Ștețca (antrenor Olimpia) și Adrian Marinaș, ex jucător la gruparea sătmăreană. Din lotul echipei învingătoare au mai făcut parte câțiva jucători cunoscuți din fotbalul autohton, cum are fi Claudiu Bumba (Hapoel Tel Aviv/ex LPS Satu Mare), Cristi Bud (CFR), Cordoș (ASA) etc.

Pe lângă cei de mai sus, la turneu au mai fost prezenți alți câțiva fotbaliști de top din România, unii dintre ei chiar componenți ai echipei naționale: Steliano Filip, Sergiu Hanca, Dan Nistor, Gabriel Vasvari, Cristian Daminuță și Răzvan Tincu, ultimul pornit în fotbalul mare din Satu Mare.

Arbitrajul la acest turneu a fost asigurat de mai mulți cavaleri ai fluierului, printre care doi sătmăreni, Istvan Kovacs și Ovidiu Mazilu.

Articol scris de Constantin DEMIAN (Informația zilei)

Marius ANGHEL 30 Dec. 2016, 14:50 Diverse
Pe aceeași temă